Parteneriat între DGASPC Dâmboviţa şi Valleriana Club Târgovişte, în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi

Parteneriatul se va derula pe o perioadă de un an, cu posibilitate de prelungire şi constă în organizarea de activităţi de promovare în comunitate a centrelor sociale, activităţi de petrecere a timpului liber, dans modern, fitness zumba, educaţie pentru sănătate, precum şi realizarea de activităţi caritabile.

În cadrul acestei colaborări, în apropierea Paştelui, va fi organizat un eveniment caritabil zumba fitness, gazda fiind Valleriana Club. Astfel, în data de 14 aprilie 2013, ora 17.00, la Sala Sporturilor din Târgovişte, sunt aşteptaţi toţi cei care vor să facă mişcare pentru sănătate. Banii strânşi din vânzarea biletelor vor fi donaţi către persoanele din centrele sociale din judeţ.

În structura DGASPC Dâmboviţa funcţionează servicii sociale  de tip rezidenţial organizate în structura unor centre sau complexe de servicii sociale în care se află 360 beneficiari, adulţi şi copii.

Complexul de Servicii Sociale Târgovişte “Floare de Colţ” oferă servicii de îngrijire şi găzduire pentru copii aflaţi în dificultate, în cadrul unor apartamente, case, module de tip familial.

Complexul de Servicii Sociale Târgovişte oferă servicii de îngrijire, găzduire, consiliere şi reablitare comportamentală pentru copilul care a săvârşit o faptă penală şi nu răspunde penal.

Complexul de Servicii Sociale Găeşti oferă servicii de îngrijire, găzduire, recuperare şi primire în regim de urgenţă pentru copilul cu handicap sever.

Complexul de Servicii Sociale “Casa Soarelui” Târgovişte oferă servicii de îngrijire, găzduire şi primire în regim de urgenţă pentru copilul abuzat, neglijat, exploatat, precum şi servicii de găzduire pentru cuplurile mamă-copil aflate în dificultate.

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Pucioasa oferă servicii de găzduire şi îngrijire pentru adulţi cu handicap.

Centrul de Servicii Comunitare ,,Floarea Speranţei” Pucioasa şi Centrul de Servicii Comunitare ,,Sfântul Andrei” Gura Ocniţei ofera servicii de găzduire şi îngrijire pentru adulţi cu handicap în cadrul unor locuinţe protejate şi centre de zi.

În afară de aceste centre, în subordinea DGASPC Dâmboviţa funcţionează şi un Centru de recuperare pentru victimele violenţei în familie.

Citeste şi:

Eveniment caritabil cu Valleriana, în apropierea Paştelui. Alătură-te iniţiativei!

UPDATE Eveniment caritabil cu Valleriana, în apropierea Paştelui. Vezi programul !

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro