ortooxacell kiss2022.gif Flax

FELICITĂRI, ESTERA PETRE! Ai câştigat iPad-ul oferit de Gazeta Dâmboviţei şi Valleriana Club!

Estera Petre este cititorul care a reuşit să-şi mobilizeze cel mai bine prietenii şi să obţină cele mai multe voturi la concursul iniţiat de Gazeta Dâmboviţei, cu ocazia împlinirii a 300 de apariţii editoriale on line. Aşa că Estera primeşte marele premiu oferit de partenerul nostru Valleriana Club – un iPad!   Vă mulţumim tuturor … Citește mai mult

Sebastian Iacob este marele câştigător al premiului oferit de Gazeta Dâmboviţei: Un Televizor LCD

logo-concurs
 
Gazeta Dâmboviţei a organizat la împlinirea celei de-a 200 apariţii un Mega Concurs al cărui câştigător este Sebastian Iacob. Comentariul acestuia: “în calitate de târgoviştean vă felicit şi mulţumesc atât pentru toate ştirile din toate domeniile pe care ni le prezentaţi, pentru a ne ţine la curent cu toate noutăţile locale şi judeţene, cât şi pentru imparţialitatea de care daţi dovadă într-un mod profesionist. Apropo de articolul prezentat mai sus, daţi-mi voie să-mi exprim bucuria pentru acest eveniment educaţional de mare efect cultural din viaţa Târgoviştei, la care cu siguranţă voi participa dar şi regretul că astfel de evenimente sunt din ce în ce mai puţine în viaţa noastră. Am să închei printr-un citat despre muzică al lui “Wolfgang Amadeus Mozart” …Muzica trebuie să aduca foc in inimile barbatilor şi lacrimi în ochii doamnelor…”,  a primit 141 de voturi. Felicitări! Sebastian Iacob a câştigat un televizor LCD.  

WHO ELSE? Gabriel Boriga va câştiga un nou mandat, cu peste 50% din sufragiile electoratului, conform econtext.ro!

boriga who else

Site-ul econtext.ro a publicat o hartă a primăriilor în funcţie de partidul care, conform sondajelor actuale, este cel mai bine plasat în municipiile reşedinte de judeţ. Conform econtext.ro, dacă mâine ar fi alegeri, USL ar câştiga 21 de primării, reşedinţă de judeţ, din ţară, iar PDL, 10. Una dintre ele este Târgoviştea, unde Gabriel Boriga are, conform sondajelor, un scor electoral de 54 de procente.