FELICITĂRI, ESTERA PETRE! Ai câştigat iPad-ul oferit de Gazeta Dâmboviţei şi Valleriana Club!

Estera Petre este cititorul care a reuşit să-şi mobilizeze cel mai bine prietenii şi să obţină cele mai multe voturi la concursul iniţiat de Gazeta Dâmboviţei, cu ocazia împlinirii a 300 de apariţii editoriale on line. Aşa că Estera primeşte marele premiu oferit de partenerul nostru Valleriana Club – un iPad!

 

Vă mulţumim tuturor celor care aţi participat şi tuturor celor aproximativ 11.000 de persoane care aţi accesat articolul referitor la concursul nostru. Ştim că au fost în joc orgolii, pasiuni şi nemulţumiri, specifice oricărei competiţii. Unii au fost descalificaţi de administratorul concursului, care a şi publicat motivaţiile scoaterii din concurs, iar alţii au fost cât pe ce să câştige, dar vor mai avea şi alte ocazii. Încă o dată, vă muţumim tuturor!

 

Iată şi lista celor 10 care vor fi îndulciţi cu torturi de poveste de la Cofetăriile Gusto Giusto: RAZVAN LUCSANDRA, VISOIU GEORGETA GIUSEPINA. ROXANA CIZEVSKY, IORDACHE MARCELA , ANCA VLADU LACRAMIOARA, TONEA ADY, UNGUREANU CRISTI, NICOLESCU LOREDANA, GABRIELA NANES şi SILVIU.  Toţi îşi vor putea comanda torturile, la Cofetăria Gusto Giusto, aflată visavi de Casa Sindicatelor, începând de miercuri, 3 octombrie.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro