Valleriana Club recomandă Pilates. Vezi cum te ajută aceste exerciţii! (foto)

Pilates este o metodă de antrenament creată acum mai bine de 90 de ani de către Joseph Pilates, ce se bazează pe trei concepte, care stau la baza tuturor exerciţiilor.

Primul lucru pe care trebuie să îl înveţi este respiraţia şi postura corectă. Inspiri pe nas şi expiri pe gură. Ritmul trebuie să fie constant, întotdeauna corelat cu mişcarea. Este foarte important să execuţi exerciţiile corect.
În al doilea rând, exerciţiile pentru zona abdominală se execută cu spatele şi abdomenul bine încordate. Vei alterna mereu repetări scurte şi rapide cu mişcări lente şi concentrate.
Nu în ultimul rând, exerciţiile pentru picioare şi zona pelviană trebuie executate întotdeauna cu fesele uşor încordate. Vei menţine astfel coloana vertebrală într-o poziţie neutră.
Respectând aceste principii, Pilates a evoluat în direcţii foarte diferite – de la o serie de exerciţii de întreţinere şi remodelare corporală, la o formă de vindecare a leziunilor coloanei vertebrale, de la programe de sport pentru gravide, la programe de ameliorare a artritei.
Pentru mai multe despre cum te poate ajuta Pilates, poţi apela la personalul Valleriana Club, din incinta complexului Pavcom, etajul 2. Aici au loc săptămânal cursuri de Pilates. Programul sălii îl poţi afla pe pagina de facebook Valleriana Club sau la telefon 0245 620 001.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro