Valleriana Club Târgovişte a împlinit un an. Vezi cum a fost petrecerea!

Promovând mişcarea pentru sănătate, programele Valleriana Club au îmbunătăţit vieţile târgoviştenilor şi nu numai.

Kilograme piedute, mai multă voie bună şi energie, astfel s-ar putea reduce activitatea din primul an, la sala din complexul Pavcom, etajul 2. Aici instructorii sportivi, cursanţii şi invitaţii lor au petrecut vineri seară alături de conducerea clubului, la petrecerea organizată la un an de la deschidere.
Din program nu au lipsit momentele de Bokwa şi Aerobic, cu instructorii Alice Şotreanu şi Ionuţ Tudorică, recitaluri şi karaoke. “Începe să se facă cunoscut fenomenul şi ce facem noi aici. Am avut alături de noi oameni pozitivi şi este important că am reuşit să atragem persoane de toate vârstele, din toate mediile sociale. Observ cu bucurie că din ce în ce mai mult se răspândeşte dorinţa de mişcare de la cursanţi la familiile, prietenii şi cunoştinţele lor şi suntem pregătiţi să ne mărim răndurile”, spune Ionuţ Tudorică.

„Garantat o să-mi fac abonament”
Evenimentul a fost ocazia perfectă pentru cei care vroiau să încerce stilul de mişcare Valleriana Club. „Am venit la recomandarea unei prietene. Sunt foarte încântată, nu sunt obosită, dar sunt fleaşcă de transpiraţie. Au fost mişcările solicitante, care lucrează foarte mult şi abdomenul, şi picioare. Mă simt bine, energizată, gata să mă duc la cei doi copii acasă. Şi sala, şi instructorii sunt foarte ok. Comunică foarte mult în timpul exerciţiilor, ceea ce contează mult. Garantat o să-mi fac abonament”, ne-a mărturisit entuziasmată Laura, în vârstă de 31 de ani.

Gabriel Cristache: „Susţin mişcarea, pentru că înseamnă sănătate”
Printre invitaţi s-au numărat şi membrii ai PNL Dâmboviţa, în frunte cu preşedintele Mihail Volintiru. „Am răspuns cu mare plăcere invitației. Este genul de eveniment la care simți și altfel pulsul orașului. Mă bucur să văd că sunt oameni de afaceri în Târgoviște, care în ciuda greutăților, pun suflet și încearcă să facă mai mult” a spus acesta. Liberalii încurajează un stil de viaţă sănătos. „Am practicat atletism în şcoala generală şi în liceu şi fac sport de câte ori am ocazia. Susţin mişcarea, pentru că înseamnă sănătate, din acest motiv am participat la evenimentul ce marchează un an de la deschiderea sălii Valleriana Club – un loc pentru sănătatea dâmboviţenilor”, a precizat Gabriel Cristache, preşedinte PNL Târgovişte.

Programele Valleriana Club (Aerobic, Zumba, Bokwa, Circuit Training, Pilates) se adresează tuturor celor care vor să facă mişcare, indiferent de nivelul lor de pregătire sportivă, de sex sau de vârstă.

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro