Gazeta Dâmboviței, premiată la concursul Reporter European

Ieri a fost o zi specială pentru jurnaliștii înscriși la concursul „Reporter European, împreună mai aproape de cetățean”, susținut de Comisia Europeană și pus în practică în județul nostru de Centrul Europe Direct, ce aparține de Biblioteca Județeană Ion Heliade Rădulescu, pentru că a fost ziua premierii.

Doi dintre colaboratorii publicației nostre au ocupat locul I și locul III la acest concurs. Este vorba despre Lavinia Oprescu, premiată cu medalia de bronz și de Cristina Dinu, premiată cu medalia de aur. Locul II a fost adjudecat de colegul nostru George Enache, de la publicația Adevărul de Seară Târgoviște.  Toți câștigătorii au fost premiați cu aparatură electronică, ce îi va ajuta în desfășurarea activităților lor jurnalistice.

Prezenți la premiere,  în sala de conferințe a Bibliotecii Județene, au fost și unii dintre cei mai activi bibiliotecari din județul nostru, care organizează activități pe care unii dintre jurnaliștii dâmbovițeni le promovează.

Gazeta Dâmboviței mulțumește tuturor celor împlicați, în special managerului Vlăduț Andreescu și directorului bibliotecii Erich Agnes și îi felicită pe câștigători.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro