Opt perechi de “boboci” se luptă pentru titlul de Miss şi Mister Bălașa Doamna! Vezi cine sunt

Pe 30 octombrie, Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște organizează Balul Bobocilor, cel mai așteptat eveniment din timpul anului școlar, atât de boboci, cât și de ceilalți elevi.  Acesta va avea loc în amfiteatrul liceului, începând cu ora 18.00,  așa cum am aflat de la profesoara Nicoleta Păunaș.

Cu ajutorul acesteia, vi-i prezentăm, pe scurt, într-o ordine aleatorie, pe bobocii care își vor disputa anul acesta, titlurile de Miss și Mister Boboc la un bal ce va avea ca temă „Toate pânzele sus”.

Perechea nr. 1 Ioana Alecu-Alexandru Șerban

Alecu Ioana-Șerban Alexandru_519x799

Ioana, elevă în clasa a IX-a B, s-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și face prieteni noi și pentru distracție. Tânăra spune că îi place să picteze, să cânte la chitară, să asculte muzică și să își petreacă timpul cu prietenii. Se descrie  “o persoană sociabilă, fericită și prietenoasă”. După liceu, Ioana vrea să studieze la UNArte. Pentru proba liberă la Bal, concurenta a pregătit un moment muzical.

Mesajul Ioanei pentru colegii săi: Simțiți-vă bine!

Alexandru, elev în clasa a IX-a A, are 15 ani, este în zodia Leu și spune despre el că este persoană amuzantă, competitivă și ambițioasă. Participă la Balul Bobocilor deoarece consideră că este o experiență unică și crede că poate câștiga. Pasiunile lui sunt muzica, teatrul și sporturile și își dorește să lucreze în domeniul muzicii sau teatrului. Pentru proba liberă a pregătit un moment amuzant (o pantomimă).

Mesajul lui Alexandru pentru colegii lui: Multa baftă!

 

Perechea nr. 2: Ana Maria Camen și Eduard Ionescu

Camen Ana-Maria-Ionescu Eduard_597x800

Ana Maria, elevă în clasa a IX-a A,  are 15 ani, este în zodia scorpion și s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece crede că pentru ea este o oportunitate unică, unde se poate face remarcată și bineînțeles își dorește foarte mult să câștige. Consideră că are calitățile necesare pentru a fi Miss Boboc și merită să participe. Pasiunea Anei Maria este muzica, dar îi place și să călătorească și adoră teatrul, dansul și modelingul. Se descrie astfel: “o persoană sociabilă, ambițioasă, mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de ce se întâmplă și îmi place să lupt pentru idealurile mele”.

După absolvirea liceului, tânăra vrea să lucreze în industria muzicală, atât vocal și instrumental, cât și în domeniul modelingului. Pentru proba la alegere de la Bal a pregătit “un moment diferit față de celelalte concurente cu care speră să uimească publicul și să se facă remarcată”.

Mesajul Anei Maria pentru colegii săi: Succes și cam atât! Totuși, este o competiție.

 

Eduard, elev în clasa a IX-a A, s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece consideră că este o experiență unică, frumoasă și pentru că și-ar dori să obțină titlul de „Mister”. Pasiunile lui sunt muzica și sportul, iar pentru proba liberă de la bal a pregătit piesa „Rack to life”, a lui Giovanni Allerei.

Se consideră o ”persoană amuzantă, prietenoasă și de treabă”.

Eduard spune că nu s-a gândit încă la ce vrea să facă după absolvirea liceului, pentru că își dorește să se bucure de prezent.

Mesajul lui Eduard pentru colegii săi: „Multă baftă și să ne distrăm ca să avem amintiri cât mai frumoase!

 

Perechea nr. 3:Delia Andrei-George Adrian Columbu

Delia Andrei - George Columbu_532x800

Delia, elevă în clasa a 9-a C, s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece consideră că este o experientă interesantă din viața de licean. ”Doar odata esti ”boboc”, spune tânăra, ale cărei pasiuni sunt desenul, dansul și muzica.  Se consideră o persoană energică, zâmbăreață, optimistă, sociabilă și ambițioasă.

După absolvirea liceului, Delia vrea să urmeze Facultatea de Arhitectură și să profeseze în acest domeniu.

Pentru proba liberă la Bal a pregătit un moment artistic, un dans.

Mesajul Anei Maria pentru colegii săi: Baftă tuturor colegilor! Și … ce contează cel mai mult este să participi și sa te simți bine!

George, elev în clasa a 9-a A, s-a înscris la Balul Bobocilor pentru că este o experiență unică în viață, care nu merită ratată”. Pe lângă muzică, pasiunea vieții lui, îi place sportul, în principal baschetul, având realizări în acest domeniu”. Consideră că este o persoană iubitoare și un prieten loial”.

După liceu, George vrea să meargă la Conservator pentru a-și urma pasiunea de a deveni compozitor”.

La proba liberă de la Bal va interpreta la pian melodia `Make you feel my love` by Adele”.

Mesajul lui George pentru colegii săi: Fie ca cel mai bun să câștige!

 

Perechea nr. 4: Andreea Delureanu-Casian Ciurezu

Delureanu Andrea - Ciurezu Casian_479x800

Andreea, elevă în clasa a IX-a A,  s-a înscris la Balul Bobocilor, deoarece consideră că este o experiență interesantă la care și-a dorit dintotdeauna să ia parte pentru a se distra și pentru a-și crea amintiri frumoase. Are o singură pasiune și aceea este muzica. Instrumentul principal pe care îl studiază și de care a devenit dependentă este pianul, iar cel secundar este vocea. „Seriozitatea” și „ misterul” sunt cuvintele ce o caracterizează pe Andreea. ”Par a fi o fire mai retrasă, dar în momentul în care vreau să obțin ceva, știu să mă fac remarcată”, spune tânăra.

După absolvirea liceului, Andreea va continua tot pe drumul muzicii, la Conservator.

Pentru proba de talent va interpreta o piesă cu vocea.

Mesajul pe care îl transmite bobocilor este : “ Succes ! Fie ca cel mai bun să câștige !”

Casian, elev în clasa a IX-a C, s-a înscris la Bal pentru distracție si pentru că este o experiență unică, ”mă rog…doar în cazul în care nu rămân repetent”, glumește Casian.

”Una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este teatrul. Urmează  desenul, machetatul, ciclismul și uneori gătitul”, spune tânărul, care se descrie ”energic, amuzant, optimist , săritor”.

După absolvirea liceului, își doresc să studieze arhitectura în continuare, dar în străinătate.

Pentru proba liberă a pregătit un monolog comic(teatru).

Mesajul pe care îl transmite bobocilor este : “Cum fiecare e frumos în felul lui, consider că cel mai talentat și natural să câștige!“

Perechea nr. 4:Matteo Dumitrache-Rebeca Cercel

Dumitrache Matteo -Cercel Rebeca_486x801

Matteo, elev în clasa a IX-a C,  spune că motivul pentru care s-a înscris la Balul Bobocilor este acela de a trăi experiențe noi, de a experimenta emoțiile de pe scenă, din fața unei mulțimi și de a-și face prieteni noi. Îi place să se dea cu skateul și să asculte muzică. Spune că este ”diferit și perfecționist, dar în același timp timid”.

Pe viitor îți dorește să urmeze Facultatea de Arhitectură.

Pentru proba liberă la Bal a pregătit un număr cu o demonstrație de freestyle skateboarding. ”Sper să vă placă!”, spune Matteo.

Mesajul pe care îl transmite bobocilor este : „BAFTĂ!”.

Rebeca, elevă în clasa a IX-a A, s-a înscris la Balul Bobocilor pentru că este o experiență unică și un prilej să se împrietenească cu colegii noi. Pe lângă muzică, îi place și psihologia. ”Sunt o persoană optimistă și ambițioasă”, spune Rebeca.

Nu s-a gândit încă ce va face după ce termină liceul.

La proba liberă de la bal, tânăra va cânta cu trupa sa.

 

Perechea nr. 6: Bogdan Dumitru-Andreea Necula

Dumitru Bogdan - Necula Andreea_487x800

Bogdan, elev în clasa a 9-a B,  spune că s-a înscris la Bal pentru a-și face prieteni și pentru a se distra.

Este pasionat de actorie și parkour, iar după liceu vrea să urmeze Facultatea de Actorie.

Se descrie astfel: ”Deștept, carismatic, spontan”.

Pentru proba la alegere de la bal a pregătit un moment de pantomimă.

Un mesaj pentru boboci : „Le urez mult noroc și să le iasă totul perfect!”.

Andreea, elevă în clasa a IX-a A, s-a înscris în scopul de a se distra, de a lega prietenii, de a rămâne cu amintiri frumoase, dar pe de altă parte să și câștige. ”Din moment ce mă aflu la acest liceu, evident sunt foarte pasionată de artă în general. Chiar dacă sunt pe profil muzical îmi place să îmi petrec timpul desenând, sau citind. Mă consider o persoană energică, puțin nebună ( ciudata, în sensul bun), într-un cuvânt ”, spune Andreea despre ea.

Tânăra este foarte hotărâtă să urmeze Conservatorul, în Londra.

Perechea nr. 7:Daria Lupu-Adrian Costache

Lupu Daria - Costache Adrian_561x801

Daria, elevă în clasa a IX-a A,  s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece consideră că acest eveniment este o oportunitate pentru ea, o experiență de viață în care își poate pune în valoare talentul, spiritul competitiv și nu în ultimul rând, spiritul de echipă. Pasiunile sale sunt teatrul, muzica, iar în această vară spune că a descoperit snorkeling-ul care, cu siguranță, a devenit o activitate pe timp de vară.

”Sunt o persoană deschisă, căreia îi place să glumească, prietenoasă, ambițioasă, perseverentă, sociabilă și, cu siguranță, competitivă. De aici și moto-ul: „Dacă lupți, poți să pierzi, dacă nu lupți, ai pierdut deja!”, spune Daria.

Nu știe sigur ce va face după absolvirea liceului, dar cu siguranță spune că arta o va însoți pe tot parcursul vieții.

Deoarece este la profilul canto clasic, a hotărât ca la proba liberă să interpreteze un colaj de melodii, fiind acompaniată de două voci feminine și doi instrumentiști.

Un mesaj pentru boboci : „Fie ca cel mai bun să câștige! Succes!”

 

Adrian s-a înscris la Bal să se distreze și pentru că este o experiență unică.  Pasiunile sale: Off-road, street work-out, ingineria militară. Se descrie astfel: ”Ambițios, competitiv,amuzant”.

După liceu, vreau să plece în Anglia să-și continuie studiile. La porba liceră de la Bal, va prezenta un moment de Beatbox.

Un mesaj pentru boboci : „Mult noroc!”

 

Perechea nr. 8: Mihai Săndoiu-Anița Suvergel

Săndoiu Mihai- Suvergel Anita_475x801
Mihai, elev în clasa a 9-A, s-a înscris la Balul Bobocilor, deoarece este o experiență unică în viață, iar el își doresc să profite de ea și să se distreze pe cât de mult se poate. ”Cea mai mare pasiune a mea este muzica, fără de care nu cred că aș fi putut trai, sportul, în special fotbalul și îmi mai place mult să scriu versuri. Consider că sunt amabil, înțelegător, sensibil, iubitor”, spune Mihai despre el.

După absolvirea liceului își dorește să meargă la Conservator, secția pian principal și să devină compozitor.

Pentru proba liberă la Bal a pregătit piesa „Zece” de la Florin Chilian.

Un mesaj pentru boboci: ”Mult noroc tuturor și distracție pe cinste!”

Anița, elevă în clasa a IX-a A, s-a înscris la Balul Bobocilor deoarece consideră că este o experiență unică din viața ei și pentru că își dorește să -și facă prieteni noi și de ce nu, să obțină titlul de „ Miss” .

Pasiunile sale sunt modeling-ul și muzica.

Anița se descrie astfel: ”iubitoare , prietenoasă și înțelegătoare”.

Pe viitor vrea să dea la Facultatea de Drept și la Facultatea de Sociologie- asistență medicală din București.

Pentru proba liberă la Bal a pregătit miraculoasa piesă, așa cum spune ea, „ Je t’aime” a Larei Fabian.

Un mesaj pentru boboci: ”Concurenților le urez multă baftă și sunt sigură că fiecare dintre noi se va bucura pe cinste!”

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro