„TALENTE DÂMBOVIȚENE”, concursul județean în care cei mai frumoși și înzestrați copii au strălucit pe scena de la Bălașa Doamna (VIDEO)

La sfârșitul săptămânii trecute (9 -10 iunie ), a avut loc etapa finală județeană a Concursului Artistic al Elevilor „TALENTE DÂMBOVIȚENE”, în care elevii din județul nostru își manifestă talentul  cu care au fost înzestrați în cadrul secțiunilor de muzică ușoară și populară, teatru și dans.

Concursul, găzduit de Amfiteatrul Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, s-a bucurat de un juriu format din profesori, inspectori școlari și cercetători științific din județul Dâmbovița, care a apreciat în mod obiectiv prestațiile tuturor concurenților.

Anul acesta, în concurs au participat un număr de 141 de concurenți din toate centrele metodice, care au obținut Premiul de EXCELENȚĂ și Locul I la etapa zonală. În urma deliberării, au fost obținute 22 de premii de EXCELENȚĂ, 45 premii LOCUL I, 26 premii LOCUL II, 23 premii LOCUL III și 24 MENȚIUNI.

Potrivit informațiilor oferite de profesor de muzică Mihaela Bulgăre, moderatorul concursului și secretarul Comisiei Județene a acestui concurs, premiile obținute sunt următoarele:
PREMII de EXCELENȚĂ au obținut, pentru categoria 6-10 ani:
MUZICĂ: Școala I. AL. BRĂTESCU-VOINEȘTI, Colegiul Național CONSTANTIN CANTACUZINO, Școala Gimnazială CIOCĂNEȘTI
Teatru: Școala Gimnazială PETREȘTI GROZĂVEȘTI, Școala Gimnazială MIHAI VITEAZUL din Târgoviște
Dans: Școala Gimnazială VASILE CÂRLOVA, Școala Gimnazială I.AL. BRĂTESCU VOINEȘTI, Școala Gimnazială DĂRMĂNEȘTI
Pentru categoria de vârstă 11-14 ani, s-au remarcat următoarele școli: Școala Gimnazială MIHAI VITEAZUL Târgoviște, Școala Nr.4 Elena Donici Cantacuzino Pucioasa, Școala Gimnazială Dragomirești, Colegiul Național CONSTANTIN CARABELLA, Școala Gimnazială Petrești, Școala Gimnazială CORBII MARI, Școala Gimnazială Grigore Rădulescu, Bezdead.
La categoria de vârstă 15-18 ani, s-au remarcat participanți ai Liceului Tehnologic NICOLAE CIORĂNESCU, Târgoviște, Colegiul Național CONSTANTIN CANTACUZINO, Liceul Teoretic PETRU CERCEL.

A fost un eveniment de înaltă ținută, în care organizatorii și juriul au făcut toate eforturile ca lucrurile să iasă bine, deși concursul s-a desfășurat inclusiv în week-end, de dimineața până seara.

Juriul a fost format din:

-inspector școlar profesor doctor Elena Mosor

-inspector școlar profesor doctor Iulian Mihail Stan

-inspector școlar Carmen Ion

-profesor Bogdan Matei, director Liceul de Arte Bălașa Doamna

-profesor Irina Mareș

-cercetător științific doctor Adriana Ion

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro