Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Pe 14 noiembrie, Liceul de Arte „Bălașa Doamna” vă invită la un bal ca în povești. Aceștia sunt concurenții:

Balul Bobocilor Liceului de Arte Bălașa Doamna Târgoviște va avea loc anul acesta în amfiteatrul liceului, vineri, 14 noiembrie, începând cu ora 17.00. Tema balului va fi „Balul bobocilor ca-n povești „, iar în competiţie  sunt înscrise 8 perechi care vor lupta pentru titlurile de Miss şi Mister 2014. Acestea s-au antrenat şi pentru a realiza un spectacol nemaipomenit care să impresioneze publicul.

Vi-i prezentăm, pe scurt, pe concurenți, într-o prezentare realizată cu ajutorul elevei Andreea Iacob, așa cum s-au descris ei înșiși:

Perechea nr.1: Cristina Ciobanu şi Dănuţ Stemate

Cristina are 16 ani şi este zodia Fecioară. Pasiunea ei este desenul.

Este modestă şi obiectivă și participă la balul bobocilor pentru că este o experienţă unică, ce, din punctul ei de vedere, nu trebuie ratată.

Studiază la profilul de arhitectură, iar in viitorul apropiat își dorește să îmbrățișeze această carieră. Speră ca juriul să fie plăcut impresionat de proba sa.

Momentul pregătit de ea este dans-bachata. Având în vedere că s-a apropiat destul de mult de ei, le doreste contracandidaților săi mai multa încredere și succes .

Dănuţ are 15 ani şi este în zodia Rac. Pasiunile lui sunt sportul şi desenul. Este sociabil și participă la balul bobocilor pentru a cunoaşte persoane noi.

Vrea să devină pictor pentru că îl pasionează această meserie. Crede că juriul va fi impresionat de proba sa. Momentul pregătit de el constă într-un scurt monolog. Îi sfătuiește pe contracandidații săi să lupte cât de mult stă în putința lor.perechea 1_402x600

Perechea nr.2: Alexandra Costache şi Octavian-Mihai Bobe

Alexandra are 15 ani şi este în zodia Leu. Pasiunile ei sunt cititul şi dansul. Este o fire perfecţionistă, ambiţioasă şi directă. Participă la balul bobocilor deoarece este o experienţă unică pentru ea.

Tânăra vrea să urmeze o cariera în arhitectură sau desing de interior. Crede că va convinge juriul cu proba ei: „Să convingi nu-i greu, atunci când singur ești convins.”

Pentru proba de aptitudini a pregatit dansul călușarilor. Pentru contracandidații săi are următorul mesaj: „Haideți să creăm un basm al nostru! „Let ‘s be the best!”

Octavian are 15 ani şi este în zodia Leu. Este încrezător în propriile forţe şi ambiţios . Participă la balul bobocilor pentru a se distra şi a cunoaşte persoane noi, dar are speranța că va convinge juriul. În viitor, vrea să devină arhitect. Proba de aptitudini a lui Octavian constă într-o scenetă amuzantă.

Mesajul pentru contracandidații său este următorul: „Să vă distrați cât mai mult !

 perechea 2_600x338

Perechea nr.3 : Maria Stoica şi Dănuţ Constantin

Maria are 14 ani şi este în zodia Berbec. Pasiunile ei sunt teatrul şi muzica și vrea să urmeze o carieră în muzică.

Tânăra participă la balul bobocilor pentru o nouă experienţă și crede că va convinge juriul cu vocea ei. Pentru proba de aptitudini va interpreta o melodie populară. Le urează succes contracandidaților săi și își dorește ca împreună să realizeze un bal memorabil.

Dănuţ are 16 ani şi este în zodia Gemeni. Pasiunea lui este muzica rock, rap, hip-hop, dubstep. Este o fire amuzantă. Participă la balul bobocilor pentru că este o experienţă nouă și, după părerea lui, crede că poate să convingă juriul.pentru proba de aptitudini, Dănuț a pregătit un program de stend-up comedy.

Tânărul nu s-a hotărât încă ce carieră va urma.

Contracandidaților săi le urează succes.

 pereche 3_600x338

Perechea nr.4: Alexandra-Mădălina Necula şi Vlad-Ştefan Neamţu

Mădălina are 16 ani şi este în zodia Berbec. Pasiunea ei este desenul. Este ambiţioasă, perfecţionistă şi adoră provocările, motiv pentru care participă la balul bobocilor, dar speră că va reuși să convingă juriul  că merită să fie Miss Boboc.

Mădălina își dorește să ajungă designer vestimentar sau jurnalistă. Pentru proba de aptitudini a pregătit o coregrafie rock and roll.

Vlad are 16 ani şi este în zodia Scorpion. Pasiunea lui este percuţia și vrea să urmeze o carieră în muzică. Este o persoană sociabilă şi ambiţioasă. Participă la balul bobocilor pentru o nouă experienţă și va încerca să convingă juriul că merită titlul de Mister Boboc. Pentru proba de aptitudini a pregătit o melodie interpretată la pian. Contracandidaților săi Vlad le urează mult succes.

 pereche 4_400x600

Perechea nr.5: Irina Ştefan şi Arthur Sabău

Irina are 14 ani şi este în zodia Vărsător. Pasiunile ei sunt dansul şi magia. Este o fire ambiţioasă și participă la balul bobocilor pentru a dovedi că magia există. Crede că poate impresiona juriul deoarece magia pe care o practică ,magia de stradă, nu este foarte des întâlnită în România.

Momentul pregătit este unul cu adevărat magic.

Pe viitor, tânăra vrea să urmeze o cariera în design de interior.

Mesajul pentru contracandidații săi este următorul: „Să credeți în talentul vostru! „

Arthur are 16 ani şi este în zodia Balanţă. Pasiunile lui sunt pianul, chitara şi cascadoria. Este sociabil şi diplomat. Participă la balul bobocilor pentru distracţie şi pentru a nu rata o nouă experienţă.

Tânărul vrea sa devina psihoterapeut și crede că va convinge juriul că merită să fie Mister Boboc.

Proba sa de aptitudini constă într-o scenetă. Le transmite succes contracandidaților săi.

 pereche 5_600x338

Perechea nr.6: Alexandra Iosif şi Alin Ravoiu

Alexandra are 15 ani şi este în zodia Rac. Îi plac provocările, iubeşte muzica şi trăieşte cu premisa că atunci când zâmbeşte totul este mai frumos. Participă la balul bobocilor deoarece consideră că este o experiență unică. Pasiunile ei sunt desenul, dansul și cinematografia. Vrea să urmeze o carieră de arhitect.

Tânăra speră că va reuși să impresioneze juriul și pentru proba de aptitudini a pregătit un dans. Mesajul pentru contracandidații săi este: „Cel mai bun să câștige! „

Alin are 15 ani şi este în zodia Capricorn. Pasiunile lui sunt beatboxul şi percuţia. Este carismatic şi sociabil. Participă la balul bobocilor pentru a-şi etala talentul, sperând că îi va inspira şi pe alţii să facă beatbox. Își dorește să devină tatuator sau arhitect.

Alin crede că va reuși să convingă juriul pentru a câștiga titlul de Mister Boboc.

Pentru proba de aptitudini va face beatbox. Contracandidaților săi tânărul le urează succes.

 pereche 6_600x338

Perechea nr.7: Teodora Mihăilă şi Sebastian Merdescu

Teodora are 15 ani şi este în zodia Balanţă. Pasiunile ei sunt muzica şi desenul. Este sociabilă, creativă şi are un caracter impunător. Consideră ca balul constituie o provocare și o experiență unică.

Deocamdată, nu s-a hotărât ce carieră va urma. Nu își dorește cu tărie să câștige titlul de Miss Boboc.

Pentru proba de aptitudini va interpreta o melodie.

Contracandidaților ei, Teodora le urează succes.

Sebastian are 15 ani şi este în zodia Taur. Pasiunile lui sunt jocurile video şi desenul. Participă la balul bobocilor pentru o nouă experienţă. Nu s-a decis ce carieră va urma.

Tânărul speră că va impresiona juriul. Pentru proba de aptitudini va îmbina teatrul cu arta. Contracandidaților săi le urează succes.

 pereche 7_600x338

Perechea nr.8: Adelina Chițulescu şi Ştefan Neacşu

Adelina are 16 ani şi este în zodia Rac. Pasiunile ei sunt muzica şi desenul. Este o persoană sociabilă. Participă la balul bobocilor fiindcă îi plac provocările şi pentru a cunoaşte oameni noi. Vrea să urmeze o carieră în muzică.

Adelina Crede că va convinge juriul, iar pentru proba de aptitudini va interpreta o melodie. Contracandidaților, tânăra le urează mult succes.

Ştefan are 14 ani şi este în zodia Capricorn. Pasiunea lui este skateingul. Este o persoană sociabilă. Participă la balul bobocilor deoarece îi plac provocările şi vrea să-şi facă prieteni noi.

Tânărul nu s-a hotărât deocamdată ce carieră va urma.

Ștefan crede că va convinge juriul. Pentru proba de aptitudini a pregătit o scenetă.

Contracandidaților le urează succes.

pereche 8_476x600

 Citește și Pe 12 noiembrie, Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino vă invită la Balul Bobocilor. Vezi cine sunt concurenții:

   Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu“ vă aşteaptă pe 28 noiembrie la Balul Bobocilor. Iată-i pe concurenţi:

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media