Un nou proiect cofinanțat cu fonduri europene, dedicat studenților, la Universitatea Valahia

Universitatea Valahia din Târgovişte organizează miercuri, 12 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00, la  Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică şi Tehnologia Informaţiei, conferința de lansare a proiectului POSDRU/156/1.2/G/137464, cu titlul “Noi competenţe privind utilizarea aplicaţiilor multimedia, web 2.0 şi a instrumentaţiei virtuale – o garanţie a calităţii calificărilor universitare (EduWeb)”.
Contractul de finanțare pentru acest proiect, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a fost semnat în data de 13.05.2014.
Proiectul va fi implementat pe o perioadă de 18 luni de Universitatea Valahia din Târgovişte şi are un grup ţintă format din 300 de studenţi. Valoarea totală a proiectului este de 1.319.217,00 RON, din care 1.292.700,74 RON asistenţă financiară nerambursabilă.
Potrivit con.dr.inginer Iulian Brezeanu, manager de proiect, obiectivul general al proiectului este de a asigura studenţilor oportunităţi extinse de învăţare şi competenţe specifice societăţii informaţionale, prin acreditarea şi ofertarea unui nou program de studii de licenţă şi promovarea în ciclurile de licenţă şi master de cursuri inovative în domeniul utilizării aplicaţiilor multimedia, web 2.0 şi al instrumentaţiei virtuale. Grupul ţintă al proiectului este alcătuit din 300 de studenți ai beneficiarului.
În cadrul conferinței vor fi prezentate obiectivele proiectului, activităţile ce urmează să fie implementate în următoarele luni, precum şi rezultatele anticipate şi indicatorii proiectului.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro