ortooxacell kiss2022.gif Flax

Fostul mare campion la lupte, Ilie Durlă, s-a întors la Târgovişte ca antrenor!

Ilie Durlă ocupă, de săptămână trecută, una dintre catedrele secţiei de lupte ale Clubului Sportiv Târgovişte. Acesta a fost prezentat oficial, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută de directorul CS Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, la care a luat parte şi profesorul antrenor Cornel Cornea. „Sunt plăcut surprins pentru că Ilie va ocupa catedra de lupte libere de la CS Târgovişte, Cred că nu este nevoie să-i amintim palmaresul sportiv. Cred că e un lucru bine gândit şi foarte bine venit” , a spus Cornea, referindu-se la faptul că el s-ar putea retrage la pensie, iar luptele târgoviştene trebuie să aibă în continuare antrenori, care să ducă tradiţia mai departe.
Noul antrenor, Ilie Durlă, şi-a prioritizat proiectele la CS Târgovişte: “Vreau să întăresc luptele, vreau să mă ocup de echipa de băieţi, să facem echipă de seniori. Anul acesta este prea târziu pentru că nu ne mai permite calendarul competiţional. Sunt şi alte proiecte, dar toate la timpul lor. Să nu vorbim dinainte! Unii vorbesc mult şi fac puţin, mai bine să vorbim puţin şi să facem mult!”, a spus Durlă. Secţia de lupte va beneficia de sprijinul Direcţiei de Sport, care  va permite sportivilor să se antreneze 2 ore pe zi la Sala Polivalentă.

Ilie Durlă are un bogat palmares sportiv fiind campion naţional al României, dar urcând pe podiumuri şi  în competiţii internaţionale, în cei aproape 20 de ani pe care i-a petrecut în Germania.

Cât despre prezentarea oficială a antrenorului, la o săptămână după încadrarea sa pe post, directorul CS Târgovişte, Ciprian Prisăcaru a subliniat că nu a dorit ca numele lui Durlă să fie legat de campania electorală şi alegerile de duminică: „Nu am organizat această conferinţă de presă săptămâna trecută ca să nu fie asociată într-un fel sau altul cu întâmplările din spectrul politic. Nu am vrut să asociez nici venirea domnului Durlă şi nici activitatea CS Târgovişte, cu activitatea politică.”, a spus Prisăcaru.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media