Liga 2 și Liga 3, rezultate pentru Dâmbovița

Sâmbătă, Luceafărul Oradea s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa dâmboviţenilor de la Chindia Târgovişte. La capătul unei dispute în care doar în prima repriză s-au consemnat ocazii de poartă, Luceafărul a câştigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Constantin Roşu, în minutul 12.
Read more

DEZAMĂGIRE: Chindia Târgovişte a luat bătaie, în faţa a peste 1500 de spectatori, pe teren propriu!

Chindia Târgovişte a jucat astăzi de la ora 18:00, pe stadionul  Eugen Popescu, contra celor de la Gaz Metan Severin, echipă aflată pe locul al III,  în clasamentul seriei a doua, a Ligii 2 de fotbal.

Read more

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte strâng semnături pentru construirea unui stadion modern la Târgovişte

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte strâng semnături pentru construirea unui stadion modern la Târgovişte     Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în parteneriat cu Primăria Târgovişte şi suporterii echipei Chindia a derulat o campanie de strângere de semnături din partea târgoviştenilor, pentru construirea unui stadion modern în municipiu, căruia PSD i se opune atacând în contencios administrativ hotărârea adoptată pentru construirea acestuia. Până acum s-au strâns 1000 de semnături Acesta ar urma să fie amplasat pe locul fostei unităţi militare din zona Gării, unde a fost împuşcat Nicolae Ceauşescu, şi să fie construit după modelul unui stadiospaniol, oferit de fotbalistul Gică Popescu. Va fi un stadion modern, cu 10.000 de locuri, tribună acoperită, nocturnă, teren de antrenament, pistă de atletism, dar şi spaţii comerciale.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro