Lovitură sub centură! Consilierul judeţean PDL Vasile Moise a semnat alianţă politică cu USL!

În plină campanie electorală, USL dă o lovitură de imagine adversarilor politici atrâgându-şi oficial susţinerea Partidei Romilor din judeţul Dâmboviţa. Adrian Ţuţuianu ca reprezentant al USL a semnat un protocol electoral de colaborare cu Vasile Moise “Deju”, ca reprezentant al Partidei Romilor Dâmboviţa. La semnare a fost prezent şi deputatul Nicolae Păun, liderul naţional al romilor, dar şi consilierul local PDL, Tudorică Răducanu.

Read more

S-a inaugurat primul kilometru de asfalt, pe bani europeni, din Raciu!

Cei 1,2 kilometri inauguraţi astăzi, cu panglică, pâine cu sare şi binecuvântare preoţească sunt parte componentă a proiectului cu finanţare europeană ce priveşte îmbunătăţirea reţelei de drumuri de interes local a comunei Raciu. Proiectul, accesat pe măsura 322, mai cuprinde şi realizarea unui sistem de canalizare, o staţie de epurare, un after school şi dotarea căminului cultural. În total, în Raciu vor fi asfaltaţi 5,895 de km de drum comunal, cel inagurat astăzi fiind primul din cadrul proiectului. În paralel se lucrează şi la after school, dar şi la reţeau de canalizare.

Read more

Phoenix, Horia Brenciu şi Anna Lesko sărbătoresc la Târgovişte 500 de ani de atestare documentară a judeţului Dâmboviţa

Sâmbătă, 02 iunie 2012, autorităţile locale şi judeţene organizează o nouă ediţie a Festivalului Cultura Urbană.
Spectacolele încep la ora 17.00, în Piaţa Tricolorului din Municipiul Târgovişte, acolo unde vor cânta pentru dâmboviţeni artişti consacraţi ai muzicii româneşti. Festivalul Cultura Urbană – 500 de ani de atestare documentară a Judeţului Dâmboviţa este organizat de Primăria Municipiului Târgovişte, Teatrul Municipal Târgovişte, Consiliul Judeţean şi Centrul de Cultură al judeţului Dâmboviţa.
Invitaţi de marcă în cadrul acestui festival vor fi: cea mai titrată formaţie românească de muzică etno-rock din toate timpurile – formaţia Phoenix, Horia Brenciu&Brand şi Anna Lesko, Simona Dinescu, Camelia Conovici, Valeria Arnăutu, precum şi alţi mari artişti ai cântecului popular românesc.

Sâmbătă, 02 iunie 2012, autorităţile locale şi judeţene organizează o nouă ediţie a Festivalului Cultura Urbană.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro