Investiţie pentru comunitate, la Bilciureşti

Distribuie:
Ieri a fost inaugurată în localitatea Bilciureşti o investiţie importantă pentru administraţia locală şi pentru comunitate. Este vorba despre un tronson de 1,2 kilometri de drum asfaltat, costul lucrării ridicându-se la 4,5 miliarde de lei, 50% din finanţare fiind de la Consiliul Judeţean şi 50% de la Consiliul Local Bilciureşti. “Este prima dată, după opt ani de zile, când în comuna Bilciureşti se mişcă ceva mai bine lucrurile. Atâta timp cât la Consiliul Judeţean am avut conducere PDL, lucrurile nu s-au mişcat absolut deloc în această localitate. Nu am început anul acesta. Am început anul trecut câteva lucrări mici la şcoală, la biserica din localitate, am preluat la CJD drumul de la Bilciureşti, la Corneşti, şi va intra anii următori pe un program de asfaltare, pentru că este o legătură importantă pentru toată zona şi vom continua colaborarea noastră cu un loc de joacă pentru copii, pentru pictura în biserica din localitate şi vom încerca să dăm un sprijin ceva mai substanţial pentru amenajarea bazei sportive’, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu. Acesta a venit însoţit la Bilciureşti de deputaţii Ionuţ Săvoiu şi Stanciu Zisu, vicepreşedintele CJD, Ioan Marinescu, senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea,  Oana Vlăducă, de la cabinetul preşedintelui CJD, Costel Preda, directorul Romsilva  Dâmboviţa, şi preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.
Primarul localităţii Bilciureşti, Simion Eftimie, s-a arătat foarte mulţumit de investiţie şi spune că aşteaptă ca preşedintele CJD să sprijine localitatea în mai multe proiecte.
Un proiect important pe care administraţia din Bilciureşti îl are în plan se pare că este, aşa cum spune primarul, proiectul de canalizare, care se află pe masa Ministeriului mediului şi pentru care lucrarea va începe în 2014.
Ieri a fost inaugurată în localitatea Bilciureşti o investiţie importantă pentru administraţia locală şi pentru comunitate. Este vorba despre un tronson de 1,2 kilometri de drum asfaltat, costul lucrării ridicându-se la 4,5 miliarde de lei, 50% din finanţare fiind de la Consiliul Judeţean şi 50% de la Consiliul Local Bilciureşti. “Este prima dată, după opt ani de zile, când în comuna Bilciureşti se mişcă ceva mai bine lucrurile. Atâta timp cât la Consiliul Judeţean am avut conducere PDL, lucrurile nu s-au mişcat absolut deloc în această localitate. Nu am început anul acesta. Am început anul trecut câteva lucrări mici la şcoală, la biserica din localitate, am preluat la CJD drumul de la Bilciureşti, la Corneşti, şi va intra anii următori pe un program de asfaltare, pentru că este o legătură importantă pentru toată zona şi vom continua colaborarea noastră cu un loc de joacă pentru copii, pentru pictura în biserica din localitate şi vom încerca să dăm un sprijin ceva mai substanţial pentru amenajarea bazei sportive’, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.
Acesta a venit însoţit la Bilciureşti de deputaţii Ionuţ Săvoiu şi Stanciu Zisu, vicepreşedintele CJD, Ioan Marinescu, senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea,  Oana Vlăducă, de la cabinetul preşedintelui CJD, Costel Preda, directorul Romsilva  Dâmboviţa, şi preşedintele TSD Dâmboviţa, Liviu Vasilescu.
 Primarul localităţii Bilciureşti, Simion Eftimie, s-a arătat foarte mulţumit de investiţie şi spune că aşteaptă ca preşedintele CJD să sprijine localitatea în mai multe proiecte.
 Un proiect important pe care administraţia din Bilciureşti îl are în plan se pare că este, aşa cum spune primarul, proiectul de canalizare, care se află pe masa Ministeriului mediului şi pentru care lucrarea va începe în 2014.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Investiţie pentru comunitate, la Bilciureşti

  • 26 ianuarie 2016 at 23:08
    Permalink

    Buna ziua, Sunt un locuitor al comunei Bilciuresti jud.Dambovita si am o mare nedumerire: Cum putem sta pe o imensa rezerva de gaze ,iar oamenii se incalzesc cu lemne? Lemnul este o materie prima f.scumpa si tot mai putina datorita defrisarilor ca in Taigaua Siberiana.Despre canalizare [lucrare ce trebuia inceputa in 2014] deasemeni nu intereseaza autoritatile. Comportamentul autoritatilor din judet platiti din banii tuturor, sunt dezastroase, indiferente. Impozitele,costul metrului cub de apa, au crescut de parca totul ar merge normal…… CAND VA TREZITI LA REALITATE ??? CE FACETI PENTRU SALARIUL PRIMIT??? Pe cetatean nu-l intereseaza cum si cu ce va pierdeti vremea….il intreseaza sa rezolvati problemele…de ce nu demisionati? PANA CAND MAI STAM CU WC-ul IN FUNDUL CURTII? Ce cosecinte sunt la impregnarea panzei freatice? NU AVETI PUTINA RUSINE? de ”bun simt” nu poate fi vorba

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro