TRANSCARPATICA devine realitate! CJ Braşov s-a asociat cu CJ Dâmboviţa pentru drum

Vecinii de la Braşov au făcut primul pas spre Transcarpatica, un drum de legătură între judeţele Braşov şi Dâmboviţa. Transcarpatica ar urma să lege Moeciu de Moroieni şi ar însemna o legătură rapidă, peste munţi, între cele două judeţe. Consilierii braşoveni şi-au dat, deja, acordul pentru asocierea celor două judeţe în vederea realizării proiectului.

Read more

Accident grav pe DN 72-Târgovişte-Câmpulung. Două persoane au ajuns la spital

 
Două persoane au ajuns la Spitalul  Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în stare gravă , în urma unui accident rutier produs pe Drumul Naţional 72ATârgovişte -Câmpulung. Din primele cercetări, se pare că şoferul, un tânăr de 26 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil acoperit de apă. Maşina a derapat , a ieşit de pe carosabil , a rupt un pom  şi s-a oprit într- un şanţ de pe contrasens.
Read more

Drumul Băleni-Nucet va fi reabilitat!

 Locuitorii comunei Băleni vor putea să-și ducă mai ușor marfa pentru a o vinde la București. Acaest lucru va fi posibil după ce președintele Florin Popescu a promis la sfârșitul săptămânii trecute, la bilanțul administrației locale din colegiul Moreni, că în această primăvară va începe reabilitarea drumului 711 C Băleni-Nucet și nu pentru că primarul i-a cerut acest lucru, ci pentru că bălenarii, oameni harnici și muncitori, o merită.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro