Ţuţuianu sperie transportatorii: “CJD va cumpăra 2 cântare pentru drumurile judeţene”

Distribuie:

Măsura va fi luată ca urmare a constatărilor făcute de Consiliul Judeţean Dâmboviţa în privinţa impactului negativ pe care îl au transportatorii de agregate minerale asupra drumurilor judeţene. Conform datelor CJD, la acest moment, 234 de kilometri de drumuri judeţene sunt afectate grav de activitatea de transport. Conform preşedintelui CJD, banii pe care firmele din domeniul îi plătesc cu titlul de taxe şi impozite, sunt mai puţin decât banii pe care CJD trebuie să-i cheltuie pentru repararea tronsoanelor de drumuri. O estimare a necesarului pentru aceste cheltuieli se ridică la 30 de miliarde anual.

De aceea, la începutul anului viitor CJD intenţionează să cumpere 2 cântare pe care le va folosi pentru verificarea cantităţilor transportate. “Vom sta pe drumurile judeţene. Cine nu respecta prevederile legale va primi amenzi până se conformează sau intră în faliment”, a precizat Adrian Ţuţuianu. Preşedintele CJD a subliniat şi că are informaţii că balastierele exploatează mai mult decât au în autorizaţiile de construcţie: “Albia râului nu poate vorbi ca să spună cât s-a furat din ea”.  

Vestea cu cântarele i-a cam lasat mulţi pe trasnportatorii prezenţi la întâlnirea cu Adrian Ţuţuianul. Şi pe unii chiar indiferenţi, având în vedere că au fost invitaţi 50 şi au venit vreo 12.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro