Îți rupi mașina în gropi și ceri despăgubire de la CJD? Țuțuianu te reclamă la poliție!

    Președintele CJD Adrian Țuțuianu vrea să rezolve problema nemulțumiților de starea unor tronsoane de drumuri județene, prin intimidarea celor care formulează plângeri. Recent, într-o conferință de presă, șeful drumurilor județene a acuzat că cei care reclamă nu sunt oameni de bună credință, ci fac parte dintr-o rețea infracțională în care ar fi implicați cetățeni, firme de asigurare și chiar polițiști. În ultimele luni, Consiliul Județean Dâmbovița a avut 23 de procese cu firme de asigurări și în ciuda faptului că ar fi câștigat aproape jumătate, președintele CJD, fost avocat, spune că este suspect faptul că aceste cazuri sunt asemănătoare și daunele au la origine cam aceleași gropi.

tutuianu„Cred că deja putem spune că se conturează niște rețele care implică societăți de asigurări, persoane fizice sau juridice care sunt proprietarele autoturismelor respective, dar și service-uri care execută lucrări de reparații. Am să sesizez Inspectoratul Județean de Poliție pentru a cerceta cu adevărat toate aceste cazuri, mai ales că în unele dintre aceste situații există și procese verbale întocmite de agenți de poliție. Avem 10 asemenea cazuri în curs și încă vreo 13 care au fost finanțate pe rolul diferitelor instanțe de judecată. Întradevăr, se poate întâmpla să dai într-o groapă și să strici un cauciuc, dar nu poți să vii și să pretinzi despăgubiri de 80 milioane lei vechi de la Consiliul Județean. Nu se poate să ai o pagubă de 80 de milioane doar de la o groapă dintr-un drum decât dacă ai avut viteză de 200 la oră, și atunci este cel puțin culpă comună. Fenomenul nu mai este unul întâmplător, e deja o practică. Mai multe litigii sunt pe Judecătoria Moreni, cu drumul de la Caragiale. Cele mai multe sunt pe Tribunalul Dâmbovița. Dintre cele 13 procese finalizate, jumătate dintre sentințe au fost în favoarea CJD”  a declart președintele CJD.

       De la 1 ianuarie 2013 și până pe 6 februarie 2015, Consiliul Județean Dâmbovița a avut cel putin 34 de lucrări pe drumurile județene, prin atribuire directă. Nu știm dacă CJD a verificat firmele, portofoliul și lucrările, având în vedere că a fost preferată atribuirea directă și nu licitația. Poate că unele drumuri chiar strică mașinile șoferilor.

      Recent, președintele a avut și o discuție contradictorie cu un internaut pe subiectul drumurilor. Acesta l-a invitat pe președintele CJD la protestul locuitorilor din Pucioasa, nemulțumiți de infrastructură,ca să dovedească că îi pasă de ce cred oamenii.

tutuianu drumuri

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Îți rupi mașina în gropi și ceri despăgubire de la CJD? Țuțuianu te reclamă la poliție!

 • 9 februarie 2015 at 21:03
  Permalink

  Puneti mana pe manivele baieti! Arogantilor astora nu le trebuiesc decat cateva manivele pe spate si bagati cu capuö in gropile pline de noroi!

  Cum de permiteti sa fiti atat de jigniti? Haideti sa ne asociem si sa-l dam in judecata! Numai uniti ii distrugem! Nerusinatii!

  Reply
 • 8 februarie 2015 at 20:01
  Permalink

  Domnule Tutuianu dvs. vedeti lucrurile in roz de acolo de sus de la CJ.Judetul Dambovita sta cel mai prost la drumuri din toata ROMANIA.Am umblat cu serviciul prin toata Romania,dar drumuri mai proaste ca la noi in judet nu este pe nicaieri in tara asta.Cand intri pe ruta Targoviste-Moroieni e catastrofa,nu ai ce gropi sa ocolesti,tot drumul e VARZA.De ce nu se reabiliteaza si acest tronson de drum cum este Targoviste-Gaesti sau TGV-Ploiesti?Platim accize la benzina,rovigneta,asigurari la masini degeaba,degeaba,degeaba.Cine ajunge acolo sus(la CJD)nu-i mai doare de oamenii care i-au ales,isi vad doar interesele proprii.Toti sunteti la fel,niste HOTI.

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro