PUCIOASA: Oamenii protestează, primăria cheltuie bani grei cu plombarea

Distribuie:
    Cetățenii din Pucioasa au protestat, ieri, pentru a doua săptămână consecutiv, nemulțumiți de starea infrastructurii locale. Cea mai mare problemă este pe Drumul Național 71, dar și în alte zone ale orașului asfaltul lasă de dorit. Oamenii vor ca bucată de drum din DN 71 care le tranzitează localitatea să fie scoasă din categoria drum național din cauza stării deplorabile.
     În acest timp, însă la Pucioasa plombele din asalt înghit bani grei. Din bugetul localității, în luna octombrie 2014, primăria a încheiat un contract cu firma Leodrumit Construct, din Valea Voievozilor, cu o valoare uriașă de 141.661 de lei. Firma ar urma să plombeze, exclusiv să plombeze, 1300 mp de drumuri. Contractul a fost unul încheiat fără licitație, prin achiziție directă.  Cam câtă experiență are firma în astfel de lucrări este lesne de înțeles dacă ar fi să luăm în calcul ca aceasta a fost înființată în iunie 2014, cu 4 luni înainte să semneze cu Pucioasa un contract de aproape 1,5 miliarde de lei vechi. Conform acesutui contract Stațiunea Pucioasa ar trebui să aibă drumuri locale ca-n palmă!
pucioasa protest 2
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “PUCIOASA: Oamenii protestează, primăria cheltuie bani grei cu plombarea

 • 14 februarie 2015 at 13:31
  Permalink

  Cu ”premarul” jr.Danut Badau voi doriti sa realizati ceva???????????Mai oameni buni,trepadusul acesta putred de corupt,un hot licentiat,s-a opus cat a putut venirii LIdl sau Auchan la Pucioasa de acum 2-3 ani in urma…..motivul este ca acest tovaras impreuna cu alti hotomani de consilieri care au magazine in centrul orasului ar fi avut mari probleme financiare/economice daca aceste supermarketuri si-ar fi deschis magazine in Pucioasa….nu v-ati intrebat cum s eface ca Pucioasa este singurul oras,mai bine zis catun care nu are absolut niciun supermarket??????
  Intrebati d ecate ori s-au scos si pus la loc conductele de la canalizare???De vreo 3-4 ori…spalare de bani,asfaltarea si asa zisa modernizare dureaza de vreo 3-4 ani…altii in 4 ani ridica o tara iar ordinarul asta de primar a dus orasul de rapa…
  Pucioasa arata infiorator de urat,ca sa nu mai pomenim de locuri de munca si alte bazaconii o dam deja in SF-uri…pacat…un oras al foamei si saraciei.
  A inceput proiectul cincinal cu asfaltarea zonei metropolitane Glodeni..ca deh,iubitul nostru idil este bastinas al zonei,unde cele mai mari companii ,Oracle,IBM,Microsoft,Intel,Fugitsu-Siemens,APPLE,si -au deschis head ofice-uri si era normal sa inceapa asfaltarea si modernizarea Pucioasei,dar din Glodeni.
  Modernizam Targovistea,dar incepem de la Baldana sau Titu….asta as apt cultura voastra generala si sa intelegeti cum stau treburile pe la Pucioasa,de am ajuns congolezii Romaniei.

  Reply
 • 9 februarie 2015 at 13:29
  Permalink

  Dragule Asfalt Tango,

  Consiliul Judetean are vechea firma DJDP cu care consiliile locate TREBUIE sa incheie contractele ce vor fi finantate din bugetul local si nu sa semneze contracte cu firme fantoma si asta fara licitatie!
  Cand vezi preturile exorbitante pe care acestia le cer pe mp chiar ca-ti sar plombele!
  Exact pe un asftel de caz am sesizat ieri (da, duminica) DNA si am trimis copii dupa jafurile ce se fac in Dambovita din fondurile europene!

  Deci vom vedea in curand cine va dansa toango si cine tontoroiul pe marginea gropilor! S-a terminat cu baronii vostrii!

  Reply
 • 8 februarie 2015 at 14:26
  Permalink

  Daca firma e noua, neaparat n-are experienta? Iti zic eu ca sunt oameni acolo care toarna asfalt de 20 de ani. Tendentioasa replica!

  Reply
  • 9 februarie 2015 at 21:05
   Permalink

   Dragule Asfalt Tango,
   Cand vezi preturile exorbitante pe care acestia le cer pe mp chiar ca-ti sar plombele!
   Exact pe un asftel de caz am sesizat ieri (da, duminica) DNA si am trimis copii dupa jafurile ce se fac in Dambovita din fondurile europene!
   Deci vom vedea in curand cine va dansa toango si cine tontoroiul pe marginea gropilor!

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro