Consiliul Judeţean vinde apartamente cu 12.800 de euro şi garsoniere cu 9.000!

Ieri, consilierii judeţeni au decis vânzarea prin licitaţie publică deschisă cu strigare a 40 de unităţi locative aparţinând instituţiei. Preţul de plecare este de 12.800 de euro pentru cele 30 de apartamente cu două camere şi de 9.000 de euro pentru cele 10 garsoniere. Valoarea acestora  a fost stabilită de un evaluator la cursul de 4,3825 lei, din 30 ianuarie 2013. Suprafaţa utilă este de 48,85 mp în cazul apartamentelor şi 32,55 în cel al garsonierelor. Singura problemă ar fi că unităţile locative se află în comuna Doiceşti, zona Colonie, şi se învecinează cu nişte terenuri virane şi o zonă săracă a localităţii.

Pentru cei interesaţi de cumpărarea unui spaţiu, garanţia de participare la licitaţie este de 900 de euro pentru garsoniere şi 1.280 de euro pentru apartamente, aceasta fiind restituită integral în cazul în care participanţii nu au avut oferte câştigătoare.

CJD ar fi vrut să valorifice spaţiile locative în cadrul obligaţiilor faţă de Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale, dar acestea doresc locuinţe în municipiul Târgovişte. În această situaţie, consiliul este nevoie să vândă apartamentele şi garsonierele.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro