Well-being la Polimed – cu ghete de antrenament conform metodei Kangoo Jumps!

Ghetele de antrenament conform metodei Kangoo Jumps sunt un concept inovativ de well-being recomandat pentru persoane cu leziuni articulare, recuperare medicală, vicii de postură sau osteoporoză dar şi pentru reducerea greutăţii,  corectarea sedentarismului şi a stării de slăbiciune fizică.

Sistemul arcurilor eliptice neutralizează impactul cu solul, protejând articulaţiile şi oferind o senzaţie de putere şi imponderabilitate comparată cu mersul în aer. Beneficiile folosirii ghetelor sunt reprezentate astfel de creşterea metabolismului, îmbunătăţirea echilibrului şi adoptarea unei posturi corecte a corpului precum şi întărirea sistemului cardiovascular.

Cu ghetele se poate face jogging, fitness, marş sau doar o plimbare în aer liber, acasă sau la sală, dar şi antrenamente susţinute pentru atleţi şi alţi sportivi.

În cadrul Centrului Medical Polimed, puteţi beneficia de avantajele ghetelor la sediul Centrului de Recuperare medicală şi fitness de pe Calea Bucureşti, Bl. H2, Sc. A. Preţul unei şedinţe (de 1 oră) este de 20 Lei. Pentru mai multe informaţii, sunaţi la 0752-222725.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro