Sătule de fotbal şi de baschet, autorităţile ar prefera golful şi caută investitori pentru sportul regilor!

Sătule de fotbal şi de baschet, autorităţile ar prefera golful şi caută investitori pentru sportul regilor!
Social democraţii dâmboviţenii vor să treacă dincolo de sportul de masă, către sportul pentru elite. Recent o delegaţie condusă de preşedintele Adrian Ţuţuianu din care au făcut parte senatorul Valentin Calcan şi deputaţii Ionuţ Săvoiu, Stanciu Zisu şi Georgică Dumitru au bătut drumul Italiei, provincia Novara, în cautare de investitori, inclusiv pentru realizarea unor terenuri de gol în zonă deluroasă a judeţului. “De ce în Novara? Pentru că am ajuns să cunosc provincia dumneavoastră cu ocazia unui concurs de golf organizat aici. Avem zone mari care ar putea fi alocate pentru acest tip de structură pentru a deschide o nouă nişă rezervată pentru turismul sportiv” , a spus Ţuţuianu la întâlnirea cu omologii italieni, conform adevarul.ro.
Novara nu este singura provincie unde Dâmboviţa caută expertiză pentru obiective de interes turistic, singurul care ar ăutea să ne scaotă din sărăcie. În proiectul de promovare turistică a judeţului am avut parte de schimburi de experienţă cu regiunea Puglia. Tot în Puglia am cheltuit şi mulţi bani europeni ca să instruim agenţi de turism pentru circuite turistice. Ambele proiecte nu par, însă, a ne fi folosit la prea mult. Poate cu golful va fi altceva. Nu de alta dar vecinii noştri cu care am vrea să rivalizăm pentru supremaţia regiunii, prahovenii au demult în oferta turistică şi terenuri de golf pentru turiştii elitişti, în zona oraşului Breaza.  În Dâmboviţa cu ideea unor terenuri de golf au mai cochetat localităţile din sudul judeţului, fără ca proiectele să se şi materializeze.

Social democraţii dâmboviţenii vor să treacă dincolo de sportul de masă, către sportul pentru elite. Recent o delegaţie condusă de preşedintele Adrian Ţuţuianu din care au făcut parte senatorul Valentin Calcan şi deputaţii Ionuţ Săvoiu, Stanciu Zisu şi Georgică Dumitru au bătut drumul Italiei, provincia Novara, în cautare de investitori, inclusiv pentru realizarea unor terenuri de golf în zona deluroasă a judeţului. “De ce în Novara? Pentru că am ajuns să cunosc provincia dumneavoastră cu ocazia unui concurs de golf organizat aici. Avem zone mari care ar putea fi alocate pentru acest tip de structură pentru a deschide o nouă nişă rezervată pentru turismul sportiv” , a spus Ţuţuianu la întâlnirea cu omologii italieni, conform adevarul.ro. Novara nu este singura provincie unde Dâmboviţa caută expertiză pentru obiective de interes turistic, singurul care ar putea să ne scoată din sărăcie. În proiectul de promovare turistică a judeţului am avut parte de schimburi de experienţă cu regiunea Puglia. Tot în Puglia am cheltuit şi mulţi bani europeni ca să instruim agenţi de turism pentru circuite turistice. Ambele proiecte nu par, însă, a ne fi folosit la prea mult. Poate cu golful va fi altceva. Nu de alta, dar vecinii noştri cu care am vrea să rivalizăm pentru supremaţia regiunii, prahovenii, au demult în oferta turistică şi terenuri de golf pentru turiştii elitişti, în zona oraşului Breaza.  În Dâmboviţa cu ideea unor terenuri de golf au mai cochetat localităţile din sudul judeţului, fără ca proiectele să se şi materializeze.

 

foto: Adevarul.ro


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro