EXCLUSIVITATE: Chindia Târgovişte – vezi cine şi cu cât a susţinut financiar echipa în sezonul trecut!

Când spunea că fără sprijinul CJD, nu mai poate continua la Chindia Târgovişte, Gică Popescu ştia el ce spune! 1.640.000 de lei a fost în sezonul 2011- 2012 susţinerea financiară de care a beneficiat clubul târgoviştean. Cea mai mare parte a banilor a venit de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, 830.000 de lei.

Pe locul II au fost sponsorii, care au virat în contul clubului, 610.000 de lei. Cine au fost ei? Confort SA (societatea regelui asfaltului, Georgică Cornu), Cast SA şi Chirulli Andreea Impresa Individuale.

Cea mai mică contribuţie a venit de la Consiliul Local Târgovişte care a alocat numai 200.000 de lei pentru fotbal, în timp ce Universitatea Valahia, partner în proiectul Chindia nu a contribuit cu nici un leu.

În sezonul ce urmează ar fi nevoie de cel puţin tot atâţia bani pentru finanţarea echipei de seniori şi a celor 5 de juniori. Actuala conducere a CJD a susţinut prin vocea vicepreşedintelui Leonardo Badea că nu doreşte să închidă acest proiect fotbalistic, dar că sprijinul financiar va fi în limita posibilităţilor. Totodată, Badea a făcut un apel public pentru atragerea de fonduri, precizând că actuala conducere administrativă a judeţului consideră că un club de fotbal ar trebuie să aibă mai mult o susţinere financiară privată, decât una publică. Oricum ar fi, lucrurile trebuie lămurile până la 1 septembrie când începe sezonul competiţional.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro