ortooxacell kiss2022.gif Flax

Gheorghe Popescu pentru Liga 2.ro: “La Chindia, lucrurile au intrat pe un făgaş normal”

Fostul internaţional s-a aflat miercuri la Târgovişte, pentru o discuţie cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi cu reprezentantul CJ în Adunarea Generală a clubului, Mihai Trifan. Gică Popescu spune că este linişte la Chindia, iar în zilele viitoare va fi stabilit, împreună cu factorii de decizie, bugetul pentru 2013.

–    Domnule Popescu, cum a decurs întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor locale?
–    Ne-am întâlnit să ne spunem . Nu ne văzusem anul ăsta. E normal să discutăm, să vedem ce a fost bun anul trecut, să facem planuri pentru ce urmează… O întâlnire pozitivă, ca toate cele pe care le-am avut în 2012.

–    S-au spus şi scris multe în ultima vreme. Credeţi că FC Chindia pe drumul cel bun?
–    Eu aşa zic. Nu sunt probleme şi nici nu au fost la club. De când au fost acele discuţii cu ce trebuie făcut, din vara lui 2012, lucrurile au intrat pe un făgaş normal.

–    Vom vedea jucători noi la Târgovişte?
–    S-ar putea… Pentru a aduce fotbalişti de valoare e nevoie de bani. Încercăm să facem aceste lucruri într-un mod cumpătat. Toată lumea încearcă să aducă jucători ieftini, cei buni sunt scumpi. Vom încerca, avem câteva posturi pe care ar trebui le întărim, dar acum nu suntem în postura în care să ne permitem să dăm bani pe jucători.

–    Un mesaj pentru suporterii Chindiei?
–    În primul rând, vreau să le mulţumesc pentru modul cum au susţinut echipa în turul campionatului. Sper să aibă aceeaşi atitudine şi în partea a doua a sezonului şi, cel mai important, le urez să fie sănătoşi!

–    Începe construcţia noului stadion în 2013?
–    Să dea Dumnezeu! Ar fi un lucru extraordinar pentru oraşul Târgovişte, pentru judeţul Dâmboviţa, pentru toţi iubitorii sportului.

 

sursa: liga2.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media