Ionuţ Săvoiu: „Un ministru face cât cel puţin 4 secretari de stat!” Vezi ce spune şi Florin Popescu

 

Întrebat, astăzi, despre reprezentarea PSD la nivelul funcţiilor înalte, deputatul de Titu, Ionuţ Săvoiu a precizat: „O avem pe Rovana Plumb! Un ministru face cât cel puţin 4 secretari de stat!” Deputatul a subliniat că ministerul pe care îl conduce deputatul de Dâmboviţa derulează fonduri importante pe componenta de mediu a Uniunii Europene, care pot fi valorificate în judeţul nostru în proiecte de apă, canal sau protecţia mediului.

Şi chiar dacă nu se bazează neapărat pe relaţii de partid, useliştii dâmboviţeani se pare că se pot bizui pe prieteniile la nivel înalt, care ar putea ajuta judeţul. De exemplu, prim ministrul Victor Ponta are prieteni buni printre parlamentarii de Dâmboviţa, la fel ministrul agriculturii, Daniel Constantin, dar şi ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, fost coleg cu un deputat de-al nostru. Şi de ce nu, judeţul ar trebuie să fie puternic sprijinit şi de cea mai mare garnitură de aleşi pe care a avut-o vreodată – 14 parlamentari.

La polul opus, Florin Popescu, fostul preşedinte al CJD şi lider al democrat liberalilor, crede că pentru Dâmboviţa va urma o perioadă neagră, în care nimeni de la centru nu va baga în seamă şi judeţul nostru. “E un an extraordinar de greu. De două săptămâni, maxim la 2 zile sunt în Bucureşti. Nu se vorbeşte de judeţul Dâmboviţa, nu se vorbeşte de Târgovişte.” Florin Popescu spune că judeţul a pierdut orice şansă de a conduce regiunea şi că este în pericol să piardă şi Agenţia SAPARD, în favoarea judeţul Prahova.

În urmă cu 4 ani, democrat liberalii au reuşit să-şi impună oameni în funcţii cheie precum conducerea Electrica, preşedinţia APDRP, conducerea AVAS, un directorat în Agenţia Naţională de Sport şi un ministru al agriculturii, la care se adaugă strânsele relaţii de prietenie ale lui Florin Popescu cu mai mulţi membri ai cabinetelor Boc.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro