Ionuţ Săvoiu: „Un ministru face cât cel puţin 4 secretari de stat!” Vezi ce spune şi Florin Popescu

 

Întrebat, astăzi, despre reprezentarea PSD la nivelul funcţiilor înalte, deputatul de Titu, Ionuţ Săvoiu a precizat: „O avem pe Rovana Plumb! Un ministru face cât cel puţin 4 secretari de stat!” Deputatul a subliniat că ministerul pe care îl conduce deputatul de Dâmboviţa derulează fonduri importante pe componenta de mediu a Uniunii Europene, care pot fi valorificate în judeţul nostru în proiecte de apă, canal sau protecţia mediului.

Şi chiar dacă nu se bazează neapărat pe relaţii de partid, useliştii dâmboviţeani se pare că se pot bizui pe prieteniile la nivel înalt, care ar putea ajuta judeţul. De exemplu, prim ministrul Victor Ponta are prieteni buni printre parlamentarii de Dâmboviţa, la fel ministrul agriculturii, Daniel Constantin, dar şi ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici, fost coleg cu un deputat de-al nostru. Şi de ce nu, judeţul ar trebuie să fie puternic sprijinit şi de cea mai mare garnitură de aleşi pe care a avut-o vreodată – 14 parlamentari.

La polul opus, Florin Popescu, fostul preşedinte al CJD şi lider al democrat liberalilor, crede că pentru Dâmboviţa va urma o perioadă neagră, în care nimeni de la centru nu va baga în seamă şi judeţul nostru. “E un an extraordinar de greu. De două săptămâni, maxim la 2 zile sunt în Bucureşti. Nu se vorbeşte de judeţul Dâmboviţa, nu se vorbeşte de Târgovişte.” Florin Popescu spune că judeţul a pierdut orice şansă de a conduce regiunea şi că este în pericol să piardă şi Agenţia SAPARD, în favoarea judeţul Prahova.

În urmă cu 4 ani, democrat liberalii au reuşit să-şi impună oameni în funcţii cheie precum conducerea Electrica, preşedinţia APDRP, conducerea AVAS, un directorat în Agenţia Naţională de Sport şi un ministru al agriculturii, la care se adaugă strânsele relaţii de prietenie ale lui Florin Popescu cu mai mulţi membri ai cabinetelor Boc.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro