Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

28-11-2021
gica-popescu

FOTBAL: Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte merge mai departe!

Proiectul Asociaţia Fotbal Club Chindia Târgovişte va primi şi anul acesta sprijin financiar din banul public. Echipa va avea un buget mai mic, de numai 1,58 milioane de lei, faţă de bugetul solicitat iniţial de 2 milioane.

Mare parte din bani vin tot din sectorul public. Primăria şi Consiliul Judeţean vor sprijini financiar prin cotizaţia anuală de 50.000 lei, dar şi prin alocări de 500.000 de lei, de către fiecare instituţie. Universitatea participă cu un sprijin de 100.000 de lei, care se va concretiza în cazarea sportivilor în campusul universitar şi asigurarea mesei pentru echipă şi staf, precum şi a echipamentului. Chindia va juca din acest sezon cu sigla Universităţii Valahia pe tricouri. Restul banilor necesari, 380.000 de lei, trebuie atraşi din sponsorizări.

În acelaşi timp, Gică Popescu a renunţat la creanţa de 200.000 de euro şi a acceptat să plătească şi o datorie de 38.000 de euro, pe care clubul o avea către o societate.

Aceste decizii s-au luat în prezenţa tuturor factorilor implicaţi: Adrian Tuţuianu preşedintele CJD, Mihai Trifan, reprezentantul CJD în Asociaţia Fotbal Club Chindia,   Gabriel Boriga, primarul municipiului, Călin Oros, rectorul Universităţii şi Gică Popescu.

Din noul consiliul director al asociaţiei fac parte Mihai Trifan – preşedinte, Ciprian Prisăcaru – vicepreşedinte, Cornel Sălişteanu – secretar şi Valerică Topliceanu – cenzor.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Flax Gopo
Webhosting Armand Media

CITEȘTE ȘI