Florin Popescu: “În următoarea perioadă nu se va mai vorbi despre fotbal, la Târgoviște”

Fotbalul dâmbovițean, în pericol! După ce în ultimii ani a sabotat cu bună știință echipa de fotbal a județului, acum, prin ”ungerea” unui  ziarist de casă al PSD pe post de reprezentant al CJD la echipa de fotbal, cuplul Vasiliu-Țuțuianu mai face un pas spre deznodământul pe care și l-au dorit cei doi ”corifei” social-democrați: distrugerea a tot ce s-a construit, în județul Dâmbovița, în ultimii ani.

Este inacceptabil ca un individ a cărui singură preocupare a fost să înjure și să atace ”Chindia” și pe cei care, cu eforturi considerabile, au dat o nouă șansă fotbalului dâmbovițean, un ziarist croit pe calapodul antenelor lui Voiculescu, format la ”școala” de invective a lui Tedi Vasiliu, să fie acum pus pe picior de egalitate cu una din gloriile fotbalului mondial. Căpitanul Barcelonei la aceeași masă cu marioneta cuplului Țuțuianu-Vasiliu! 

Îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru tot ce a făcut pentru fotbalul dâmbovițean. Îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru prietenia cu care m-a onorat. Știu ce simte în astfel de momente și constat cu tristețe că este începutul sfârșitului pentru ”Chindia”. Și mă doare că iubitorii fotbalului din Târgoviște sunt umiliți. Pe cât de fericit am fost de reacția miilor de dâmbovițeni, fani ai echipei Steaua, care l-au sărbătorit la București pe târgovișteanul Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a adus titlul în Ghencea după mulți ani, pe atât de revoltat sunt de atitudinea unora ca Țuțuianu sau Vasiliu, care au doar vocația distrugerii, a demolării și lasă în urma lor doar pământ pârjolit, dând dovadă de un criminal dispreț față de cei care i-au votat.

Încă un vis al dâmbovițenilor este călcat în picioare. În următoarea perioadă nu se va mai vorbi despre fotbal, la Târgoviște. Asta e ”DREPTATEA” USL!


Deputat Florin Popescu,

Preşedinte PDL Dâmbovița

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca