Tinerii de la Municipal Târgovişte sunt campioni ai României la Radio Orientare (foto)

Dacă juniorii târgovişteni ne-au impresionat anul acesta la Campionatul European de Tineret, acum au dat lovitura şi pe plan naţional, câştigând în total 5 medalii de aur şi 3 medalii de argint.

 

Anghelescu Claudiu, reprezentantul de la categoria M12, a obtinut 2 medalii de aur, în cele două probe desăşurate. La categoria M14, Olteanu Ştefan a câştigat medalia de aur la prima proba şi medalia de argint la a doua. Gemenii Gherghescu Andrei şi Alexandru au avut de asemenea o prestaţie foarte bună, ocupând primele 2 locuri ale podiumului la fiecare probă.

Astfel, Târgoviştea confirmă prestigiul clubului şi la acest Campionat. Următoarea ţintă pe plan intern pentru radio orientarişti este Campionatul Naţional pe Echipe, ce se va desfăşura în Baia-Mare, în perioada 25-28 iulie. Pentru prima oară în acest sezon, Municipal Târgovişte va participa cu lotul integral de Radio Orientare.

 radio_orientaristi_municipal_tgv_3 radio_orientaristi_municipal_tgv_4 radio_orientaristi_municipal_tgv_5 radio_orientaristi_municipal_tgv_6 radio_orientaristi_municipal_tgv


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro