Gala Campionilor 2014, dominată de târgovișteni la Radio Orientare

 

Sezonul de Radio Orientare 2014 se apropie de final, penultima competiție disputându-se la Deva, județul Hunedoara.

Aceasta s-a numit ,,Cupa SilverFox” și, asa cum ne-am obișnuit, târgoviștenii au fost câștigători la categoriile individuale.

Ba mai mult, în clasamentul pe echipe au câștigat pentru a doua oară în acest sezon Cupa. Astfel, Cupa SilverFox a revenit formației târgoviștene de Radio Orientare în această ediție.

 Premierea Galei Campionilor 2014!

(Gala Campionilor este un clasament ce se întocmește la finalul sezonului pe baza prestației sportivilor la fiecare competiție. Gala hotărăște ierarhia sportivilor la masculin, feminin și cluburi in fiecare sezon.)

In anul 2014, cel mai bun sportiv al sezonului la masculin a fost târgovișteanul Andrei Gherghescu, urmat pe locurile 2,3 si 4 de coechipierii: Alex Babeu, Pavel Babeu și Alex Gherghescu.

Dacă în ultimii ani, Târgoviștea avea 1 sportiv sau 2 pe podiumul Galei Campionilor, anul acesta putem spune că s-a atins un nivel înalt de performanță, ocupând primele 4 locuri la masculin.

In clasamentul cluburilor, în cadrul Galei Campionilor, CS Municipal Targoviste a ocupat poziția secundă.

Din păcate, echipa de Radio Orientare târgovișteană nu a avut nicio reprezentantă la feminin în acest sezon.

Urmează o perioadă de pregătire a noilor debutanți din echipă. În sezonul 2015, lotul va fi întărit la categoriile M12 si M14 de o nouă generație de juniori.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro