ortooxacell kiss2022.gif Flax

(VIDEO) Multiplul campion mondial târgoviştean Vasile Lupaşc ţinteşte o nouă medalie

De opt ori medaliat cu aur la Mondialele de Karate WTKA, Vasile Lupaşc – centură neagră 5 Dan se pregăteşte pentru campionatul ce va avea loc în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, în Italia.

Click aici: WTKA World Championships 2013

Scopul participării la ediţia de anul acesta a competiţiei este unul umanitar. “Merg la Campionatul Mondial ca să ajut Asociaţia Pavel să construiască o casă în care să locuiască părinţii ce au copilaşi bolnavi de cancer, internaţi în Bucureşti. Fundaţia Dignitas va găzdui licitaţia la care vom scoate la vânzare medalia, treningul şi kimonoul de la Mondiale, iar toţi banii vor merge la Asociaţia Pavel”, ne-a declarat sportivul care a fost preocupat în ultima perioadă mai mult de latura artistică. El este autor de cărţi istorice şi realizator de filme documentare pentru promovarea Dâmboviţei şi istoriei românilor, activităţi ce au impus o mică pauză în plan sportiv.

Click aici: Vasile Lupaşc, WTKA World Championships 2008

Antrenamente şi pentru cei mici, şi pentru cei mari

El a reluat de asemena, în Târgovişte, şi activitatea de antrenor de arte marţiale, făcând pregătire atât cu copii, cât şi cu adulţii. Pe lângă dezvoltarea fizică şi însuşirea noţiunilor de autoapărare, cei mici îşi dezvoltă creativitatea şi cultura generală. “Trebuie să educăm permanent copiii. Pe lângă sport, în sala noastră invăţăm şi basme populare, şi istorie, avem mereu invitaţi speciali din diferite domenii”, a mai adăugat Vasile Lupaşc.

antrenament-vasile-lupasc-2014

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media