Medalii pentru sportivii de la C.S. Municipal Târgovişte la Cupa Mondială de Radio Orientare

La startul întrecerilor s-au aliniat aproximativ 450 sportivi din 29 de ţări, cele mai multe fiind din Europa. Toate competiţiile s-au desfăşurat pe un teren montan, foarte accidentat, stâncos, cu vegetaţie de conifere. Nivelmentul a fost principalul factor ce a creat dificultate concurenţilor.

În cadrul Cupei Mondiale, la categoria M19(cadeti), Alexandru Babeu a intrat în posesia medaliei de bronz, în urma competiţiilor desfăşurate pe banda de unde ultrascurte. La categoria M50(veterani), Pavel Babeu a câştigat medaliile de argint în urma competiţiilor desfăşurate, atât pe banda de unde ultrascurte, cât şi pe banda de unde scurte.

În cadrul Campionatului Mondial sunt de apreciat eforturile tânărului Alexandru Babeu de a aduce medalii în contul României la categoria M19(cadeţi). Deşi cotat printre favoriţii la medalii conform rezultatelor impresionante naţionale şi internaţionale obţinute în acest sezon, sportivul nostru a ocupat locul IV, atât la proba de unde scurte, cât şi la proba de foxoring. Fiind un rezultat constant şi la o diferenţa mica de podium, putem spune că numai norocul i-a lipsit la această întrecere. Totuşi, palmaresul obţinut în an îl plasează în poziţia de lider la nivel naţional şi virtual câştigător al Galei Campionilor la Radio Orientare.

Urmatoarea competiţie majoră va fi Campionatul European 2013, ce se va desfăşura în Polonia şi unde echipa României, din care nu vor lipsi cu siguranţă sportivii legitimaţi la C.S. Municipal Târgovişte, va pleca cu o nouă şansă la medalii.


Valeriana heidelbergcement
Paleologu
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro