Consiliul Judeţean Dâmboviţa premiază olimpicii judeţului (foto)

Distribuie:

Astăzi reprezentanţii conducerii judeţene au oferit diplome şi premii la 39 de elevi olimpici şi 31 de profesori din Dâmboviţa, în baza unei selecţii efectuate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa. „Lucrez de mult cu elevii de performanţă. Primul rezultat a fost în anul 1980, apoi au urmat încă vreo 50. Pentru a face performanţă este nevoie de talent, inteligenţă şi muncă multă”, subliniază Gheorghe Ghişulescu, profesor de fizică la Liceul „I.L. Caragiale” din Moreni.

Au mai fost premiaţi şi patru elevi şi un profesor de la Clubul Copiilor Pucioasa, cei care s-au întors învingători de la Campionatul Mondial de Micromodele.

Cei care au reprezentat cu cinste judeţul în ţară şi străinătate sunt recompensaţi din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu bilete în Tabăra pentru olimpici, organizată în perioada 27 august-1 septembrie, la Centrul de Agrement Căprioara. 70 de elevi şi 10 profesori se vor relaxa la munte, înainte de începerea şcolii. Ideea este apreciată de către elevi. „Este un gest foarte frumos din partea autorităţilor. Iniţiativa Consiliului Judeţean Dâmboviţa a fost foarte bună pentru noi, pentru că ne ambiţionează să vrem să devenim mai buni”, spune Mariana Preda, elevă a Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” Târgovişte. Ea studiază naiul de şase ani şi a obţinut premii la concursurile de interpretare şi la Olimpiada Naţională de Nai în ultimii patru ani consecutiv. Anul acesta s-a întors cu premiul II. Studiază 4-5 ore pe zi şi îşi doreşte să ajungă solist pe marile scene ale lumii. Astfel de elevi au nevoie de sprijinul autorităţilor să facă performanţă.

Programul „Tabără pentru olimpici” costă 31.620 lei şi este finanţat de la bugetul Serviciului Public Judeţean de Turism, Tineret şi Sport Dâmboviţa.

 

    

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro