Proba scrisă pentru ocuparea posturilor vacante din CJD s-a încheiat! Vezi cine a trecut şi cine nu:

 S-au afişat rezultatele concursurilor după proba scrisă pentru ocuparea posturilor vacante din Consiliul Judeţean Dâmboviţa. 3 dintre cele 8 posturi au rămas neocupate, după ce candidaţii au fost respinşi de comisiile de concurs.

Astfel, Nicolae Măţăoanu este şef serviciu al Serviciului Administrarea Patrimoniului. Postul era vacant din luna aprilie, când Iuliana Stan s-a transferat la o altă instituţie.

 Alis Stan este, în urma concursului, şeful Serviciului Juridic, Contencios din cadrul Direcţiei Juridice, post ocupat anterior de Adrian Casandroiu, care ceruse întreruperea relaţiilor de muncă în luna iunie.

Conducerea Serviciului Coordonare Autorităţi Locale din cadrul Direcţiei Juridice, asigurată anterior de Relu  Anghelescu, a rămas vacantă în urma acestui concurs. Singurul candidat înscris, Vasile Gheorghe, fost director al Direcţiei Juridice a  Consiliului, a fost respins de comisia de examinare.

Radu Sorin a  ocupat prin concurs postul vacant de Director Adjunct al Direcţiei Achiziţii Publice. În ultimul an, Radu Sorin a fost consilier în Cadrul Direcţiei de Investiţii a CJD.

Vasile Dinu a rămas director executiv al Direcţiei Tehnici şi Managementul Serviciilor Public. A avut un singur contracandidat, Răzvan Georgescu , care a obţinut mai puţin de jumătate din punctajul lui Vasile Dinu.

Carmen Ivan a “tras piciorul” când a plecat din CJD. Postul pe care l-a părăsit, acela de şef serviciu Coordonarea Serviciilor Publice din cadrul Direcţiei Tehnice şi Managementul Serviciilor Publice a rămas vacant, deşi a avut 3 pretendenţi: Florin Georgescu, Vasile Crăciun şi Mariana Zegheru, care au obţinut între 25 şi 9 puncte.

Şi conducerea Serviciului Buget este tot vacantă. Din cinci concurenţi înscrişi, 3 nu s-au mai prezentat la concurs, iar ceilalţi doi au fost respinşi.

Ultimul new entry din CJD este colegul nostru de breaslă, Petruţ Dumitru, care lasă presa pentru postul de consilier Clasa I, grad professional asistent. Un post similar ocupa Sandu Florin, care a  demisionat  în urmă cu aproximativ 2 luni.

Candidaţii mai au de trecut proba orală a concursurilor de ocupare a posturilor pentru care s-au înscris, dar, în opinia noastră, nu vor fi probleme, iar aceştia sunt câştigătorii.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro