Aleşii judeţeni liberali se plâng de lipsa partenerilor de dialog în cadrul Consiliul Județean Dâmbovița

Aleşii judeţeni liberali se plâng de lipsa partenerilor de dialog în cadrul Consiliul Județean Dâmbovița. Prezent la conferinţa de presă de la PNL Dâmboviţa din această săptămână, Bogdan Marcu,  consilier judeţean liberal, ceva mai  vocal în şedinţele CJD, a reclamat faptul că nimeni din conducerea executivă a CJD, în speţă preşedinte, vicepreşedinţi sau administrator public, nu participă la şedinţele comisiilor de specialitate. Nici preşedinţii celor două comisii de specialitate importante din CJD, respectiv Comisia Economică şi Comisia Tehnică, nu sunt pe placul liberalilor.

Aş vrea să încep cu un subiect destul de mediatizat în presă în ultima perioadă cum că activitatea consilierilor judeţeni este nesemnificatică, faţă de colegii noştri de la PSD. Eu pot să vă spun următorul lucru. În comisiile de specialitate absolut toţi colegii mei facem eforturi să aducem îmbunătăţiri proiectelor de hotărâre, dar din păcate noi nu avem parteneri de dialog. Mai mult de atât, la ultimele şedinţe, nimeni din conducerea executivă şi mă refer aici la preşedinte, vicepreşedinţi sau administrator public nu participă la şedinţele comisiilor.

În acest caz, vă adresez d-voastră o întrebare, cu cine putem noi să stăm de vorbă atâta timp cât, de exemplu,  la Comisia Economică preşedinte este un avocat, iar la Comisia Tehnică preşedinte este un economist? Acolo se discută de anumiţi termeni tehnici. Când spunem DALI, SF, BT poate doamnele profesoare membre PSD şi membre în comisie se gândesc la anumite nume, nu ştiu. Oricum, cu siguranţă, noi nu avem cu cine să discutăm acolo. S-au făcut destul de multe intervenţii, dar nu am fost ascultaţi de foarte multe ori pentru că practic… nu am avut de cine. Să ştiţi că noi ne facem treaba acolo şi ori de câte ori considerăm necesar intervenim şi în plen, dar ştiţi cum este, la vot, noi suntem 13, dumnealor sunt 22 şi cu siguranţă proiectele dumnealor trec.”, a declarat Bogdan Marcu, consilier judeţean PNL.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro