12 cazuri soluţionate de Avocatul Poporului în Dâmboviţa, în primul trimestru din 2013

Activitatea instituţiei pe primul trimestru în judeţul Dâmboviţa s-a concretizat în primirea în audienţă a unui număr de 71 de persoane, 22 de petiţii înregistrate, 12 dosare soluţionate (9 dintre acestea fiind rezolvate favorabil) şi 33 de apeluri telefonice de la dâmboviţeni.

Read more

Audienţe la Avocatul Poporului. Vezi când sunt programate în Dâmboviţa!

În data de 18 martie 2013, între orele 10:00 – 14:00, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Acordarea audienţelor se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi este gratuită, iar cererile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Read more

18 februarie – data următoarei întâlniri a dâmboviţenilor cu Avocatul Poporului

Între orele 10.00-14.00, Ioana Enache, reprezentantul instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Ploieşti, va fi prezent în municipiul Târgovişte, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa şi pentru a primi petiţii. Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro