S-a încheiat prima ședință de repartizare a posturilor din învățământ. Vezi ce catedre au rămas neocupate în Dâmbovița și calendarul următoarelor ședințe publice:

Pe 8 august, a avut loc la Târgoviște prima etapă de repartizare a candidaților la examenul de titularizare din acest an, care au obținut cel puțin nota 7 la ambele probe ale examenului, inspecția la clasă și proba scrisă. Repartizarea s-a făcut, conform metodologiei, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare,  pe posturile didactice vacante pe perioadă nedeterminată. Potrivit informațiilor oferite de inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion, din cele 81 de posturi titularizabile, au rămas neocupate 35, dintre care 21 la Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște. În fapt, este o situație întâlnită în fiecare an, aceea în care catedre de muzică instrumentală, artă vocală și  rămân neocupate, posturile fiind transformate pe perioadă determinată pentru următoarele etape.

Au mai rămas catedre neocupate pe specializările fizică, arhitectură, chimie, filosofie, modelism, profesor în centre și și cabinete de asistență psihopedagogică, pictură și protecția mediului. Cele mai multe posturi au fost repartizate la specializările educatori, 10 din 10 posturi, și la învățători, 21, din 23.

Potrivit precizărilor inspectorului școlar de specialitate Ramona Mâinea, pe 19 și 22 august va avea loc repartizarea pe posturile vacante pe perioadă determinată a candidaților care au obținut cel puțin media 7 de repartizare la examenul de titularizare. Tot pe data de 19 vor fi acordate completările de catedră pentru titulari, iar pe 24 august detașarea la cerere în ordinea descrescătoare a punctajelor.  Cei care nu au reușit să își depună, din anumite motive, dosarele pentru detașare până acum o mai pot face pe 16 și 17 august.

Pe 26 august se va face repartizarea profesorilor care îndeplinesc condițiile pentru prelungirea contractelor individuale de muncă, conform art.60 și 85, dar și repartizarea posturilor rămase vacante, conform articolului 90, adică pe baza notelor obținute din anii 2012, 2013, 2014, 2015.

Pe 29 august, va avea loc o nouă ședință de repartizare a posturilor rămase vacante, iar pe 2 septembrie a candidaților conform art.94, alineatul 5.

De asemenea, pe 29 și 30 august , candidații care au obținut note sub 5 își vor putea depune dosarele pentru înscrierea la concursul organizat la nivelul județului, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 5 septembrie.

Toate aceste ședințe care urmează începând de săptămâna viitoare, se vor desfășura la Școala Coresi Târgoviște.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro