Spitalul Judeţean Târgovişte, reabilitat în proporţie de 65%. Proiectul este în întârziere

Reabilitarea Spitalului judeţean Târgovişte va fi gata, în cel mai optimis termen, la finele acestui an. Proiectul a plecat din start prost, cu întârzieri şi neînţelegeri între părţile implicate. Acum lucrările au trecut de jumătatea proiectului, dar sunt departe de a fi finalizate.

Read more

PREMIERĂ: Spitalul Judeţean Târgovişte are singurul aparat de depistare a consumului de etnobotanice din sudul României

Săptămâna trecută, de Ziua Porților deschise la Spitalul Județean Târgoviște, au fost inaugurate, în prezența oficialităților locale și a unor medici importanți din București, mai multe obiective, care fac parte din procesul de modernizare a unității medicale județene. Printre aceste obiective se numără și un laborator de toxicologie și anatomie patologică, unde vor putea fi depistate substanțele toxice din organismul uman, cu ajutorul unui aparat performant. “Este ceva cu totul și cu totul deosebit.
Read more

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte arată ca în “Doctor House”!

Pe 1 iunie a fost inaugurată fosta clădire a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judeţean care găzduieşte acum imagistica, cu CT şi RMN, la primul etaj, cabinetele medicilor din ambulatoriu, la etajul al doilea şi 5 săli de operaţie nou nouţe, la ultimul etaj. 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro