Spitalul Judeţean Târgovişte, reabilitat în proporţie de 65%. Proiectul este în întârziere

Reabilitarea Spitalului judeţean Târgovişte va fi gata, în cel mai optimis termen, la finele acestui an. Proiectul a plecat din start prost, cu întârzieri şi neînţelegeri între părţile implicate. Acum lucrările au trecut de jumătatea proiectului, dar sunt departe de a fi finalizate.

Read more

ATENŢIE ŞOFERI! Reabilitare rutieră pe podul din zona Teiş!

Astăzi şi mâine se va circula cu dificultate peste podul Teiş din Municipiul Târgovişte ca urmare a lucrărilor desfăşurate de primărie pentru reabilitarea carosabilului. Podul face parte din proiectul centurii municipiului, dar ca urmare a rezilierii contractului a reintrat în sarcina primăriei, până la stabilirea unui nou câştigător al proiectului de reabilitare a inelului de centură.

Read more

8 luni întârziere la proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean Târgovişte

Cel mai mare proiect din sănătatea dâmboviţeană, reabilitarea şi modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, ar fi trebuit finalizat în luna mai a anului viitor. Termenul este imposibil de respectat, la acest moment lucrările înregistrând o întârziere de 8 luni de zile.

Read more

Târgovişte: Grădiniţa din Aleea Trandafirilor, reabilitată termic de primărie

Au început lucrările de reabilitare termică a grădiniţei numărul trei, din Aleea Trandafirilor. Instituţia de învăţământ preşcolar este una dintre cele mai mari din oraş, având şi o numeroasă populaţie preşcolară.

Read more

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte arată ca în “Doctor House”!

Pe 1 iunie a fost inaugurată fosta clădire a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judeţean care găzduieşte acum imagistica, cu CT şi RMN, la primul etaj, cabinetele medicilor din ambulatoriu, la etajul al doilea şi 5 săli de operaţie nou nouţe, la ultimul etaj. 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro