Jihad în contractele de lucrări ale Spitalului Judeţean! Ţuţuianu, dispus să le rezilieze pe toate

 

În această dimineaţă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a avut o discuţie cu toţi cei implicaţi în derularea proiectului de la Spitalul Judeţean.  Vineri în cadrul unei conferinţe de presă, Adrian Ţuţuianu va prezenta primele concluzii ale acestei întâlniri. Ideea care se desprinde, potrivit declaraţiei preşedintelui Consiliului Judeţean este aceea că „derularea proiectului, pe fonduri europene, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte este una care înregistrează mari deficienţe sub aspect organizatoric şi sub aspect de legalitate, motiv pentru care astăzi am dispus câteva măsuri foarte concrete, iar dacă lucrurile nu intră într-o stare de normalitate, eu sunt dispus să reziliez toate contractele care sunt în curs la spital ”.

Spitalul a  făcut obiectul unei lupte politice de luni de zile în administraţia condusă de Florin Popescu, consilierii PSD şi PNL de la acea vreme, refuzând contractarea unui împrumut ce urma să fie folosit pentru plata părţilor de cofinanţare a diferitelor contracte de lucrări. Negocierile politice au dus până al urmă la votarea în CJD a unei Hotărări de consiliu privitoare la contractarea împrumutului, într-o formă puţin modificată decât o propusese iniţiatorul.

În perioada în care a fost preşedinte al CJD, şi Florin Popescu şi-a manifestat, de mai multe ori, nemulţumirea faţă de modul în care merg lucrările din spital, renunţând şi el la câţiva colaboratori.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]bovitei.ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro