Elevii Colegiului Constantin Cantacuzino speră să se întoarcă „acasă” din toamnă

Colegiul Constantin Cantacuzino se află în plin proces de reabilitare pentru ca de la 15 septembrie elevii să se poată întoarce „acasă”. Din acest motiv, constructorii încearcă să amenajeze corespunzător toate spaţiile dedicate elevilor şi profesorilor.

Gabriela Istrate, directorul Colegiului Constantin Cantacuzino, a declarat că este o adevărată provocare să se gândească de pe acum că la 15 septembrie lucrările vor fi finalizate.

La acest moment, 70 % dintre lucrările pe care le are în plan conducerea colegiului sunt finalizate. Au rămas neterminate lucrările ce necesită migală, precum finisajele şi amenajările sălilor de curs. Corpul D al Colegiului este deja finalizat, lucru care îi îndreptăţeşte atât pe elevi, cât şi pe profesori să spere că la 15 septembrie vor învăţa într-un spaţiu nou.

În cazul în care lucrările de reabilitare nu vor fi finalizate până la data începutului de an şcolar, Liceul Industrial nr. 5 din municipiu îi va gazdui în continuare pe cantacuzini. Gabriela Istrate a recunoscut că de-a lungul anului şcolar trecut colaborarea dintre cele două licee a fost una excepţională şi că există promisiuni din partea conducerii liceului nr. 5 că îi va găzdui şi anul şcolar următor dacă este necesar.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro