PUCIOASA: Administrația locală vrea să extindă și să reabiliteze Liceul tehnologic din localitate

Primăria Pucioasa a depus spre finanțare proiectul “Reabilitarea, modernizarea și extinderea Liceului Tehnologic Pucioasa”, in cadrul POR 2014 – 2020, Axa prioritară 10.

Valoarea totala a investiției este 7.378.884 lei + TVA, capacitatea infrastructurii de educație ce va beneficia de sprijin fiind reprezentată de 252 persoane.  Conform proiectului se vor efectua lucrări de consolidare a clădirilor, refacerea instalațiilor electrice, termice, sanitare, reabilitare termică, refacerea acoperișului, extinderea corpurilor C1 și C2, refacerea împrejmuiți liceului, refacerea pavajului din incinta și amenajarea spațiilor verzi. Se vor asigura dotări, utilaje și echipamente tehnologice necesare in procesul educațional!

Toate proiectele noastre sunt importante pentru comunitatea noastra, însă in cazul de fata, este vorba de o investiție ce cred eu ca va schimba viitorul multor generații de tineri din orasul nostru și din împrejurimi. Afirm acest lucru ținând cont de faptul ca in județul Prahova, unde rata șomajului este infima, învățământul liceal tehnologic atrage 61% din elevi, pe când in județul nostru doar 19% din elevii de liceu se îndreaptă către învățământul tehnologic! Poate ca aceasta investiție solida, ce va schimba din temeli aceasta instituție, ii va face pe părinții și pe absolvenții școlilor generale sa acorde o mai mare atenție, sa aibă un grad mai mare de încredere in Învățământul Tehnologic. Timpul ne va demonstra ca piața muncii are nevoie de oameni calificați, nu de posesori de diplome!” a declarat Consantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro