Stația de epurare și reabilitarea termică a blocurilor din Titu, obiective la care se lucrează în ritm alert

În orașul Titu, se lucrează la foc continuu, atât la reabilitarea termică a blocurilor, cât și la extinderea stației de epurare, al cărei stadiu de executare a ajuns la 80%.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Țuțuianu, și viceprimarul  Vlad Oprea au mers astăzi pe teren, pentru a inspecta stadiul lucrărilor, la ambele obiective.

În ceea ce privește noua stație de epurare a orașului, construită până acum în proporție de 80%, termenul de finalizare fiind 1 iunie 2015), proiect derulat prin Compania de Apă Târgoviște, finanțat prin POS Mediu, aceasta are o valoare de peste 15.000.000 lei și se pare că lucrările de construcție vor fi gata în două săptămâni, după care urmează trei luni de probe, pentru a fi pusă în funcțiune.

Și stadiul lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor, susținute financiar integral de la bugetul local (lucrări care vor continua și în 2016, așa cum spune viceprimarul)  evoluează rapid.

„În momentul de față, în orașul Titu lucrăm la ceea ce înseamnă anvelopare termică a blocurilor, construire de șarpante, respectiv acoperișuri și igienizare subsoluri. Până în momentul de față, din bugetul local am reușit să anvelopăm 32 de scări de bloc și să construim 31 de acoperișuri noi, urmând ca prin Ministerul Dezvoltării să beneficiem de finanțare pentru restul de 35 de scări de bloc, iar primăria, din buget local, să ducă la bun sfârșit cele 31 de acoperișuri rămase”, a declarat Vlad Oprea, viceprimarul din Titu.

Acesta spune că marile obiective propuse pentru acest an sunt achiziția pentru o nouă grădiniță, proiect ce se vrea realizat cu sprijinul CJD, ce va fi finanțat prin OG 28, reabilitarea și extinderea stadionului orășenesc, pentru care va fi depus proiect la CNI săptămâna viitoare, și asfaltarea în cartierul Sălcuța, iar odată cu extinderea rețelei de apă și canalizare vor fi racordate la rețeaua de canalizare și apă 2530 de imobile.

titu (13)_600x400titu (12)_600x400titu (11)_600x400titu (10)_600x400titu (9)_600x400titu (7)_600x400titu (4)_600x400titu (1)_600x400

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro