CJD, premiat pentru proiectul de la reabilitare a Peșterii Ialomița

Comunicat de presă

Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat joi, 22 octombrie 2015, în cadrul celei de-a XI-a ediții a Galei Premiilor de Excelență în Administrație, la categoria turism pentru proiectul ”Reabilitarea și modernizarea infrastructurii tehnice pentru creșterea potențialului turistic al Peșterii Ialomiței din Masivul Bucegi, județul Dâmbovița”.

Evenimentul, organizat de Portalul Național de Administrație Publică www.administrație.ro și editorul general al portalului ”Oameni și Companii”, a avut loc în Poiana Brașov și a reunit peste o sută de lideri ai instituțiilor publice românești – prefecți, președinți și vicepreședinți de consilii județene, administratori publici, reprezentanți ai administrației publice și ai asociațiilor profesionale.

Programul Management Modern în Administrație a fost lansat în anul 2006, fiind primul program național de promovare a proiectelor și inițiativelor lăudabile din domeniul administrației publice, de educare și informare a noului tip de manager în administrația publică din România.

Gala Premiilor de Excelență în Administrație evidențiază cele mai bune rezultate din administrația publică locală din România, ilustrând eforturile care se fac pentru dezvoltarea acestui sistem, inițiativele pozitive ale specialiștilor, precum și proiectele importante pe care reprezentanții administrației locale și centrale le-au susținut.

Alături de secțiunea turism, în cadrul căreia Consiliul Județean Dâmbovița a fost premiat, au mai fost acordate distincții pentru cele mai performante proiecte, în domeniile: servicii publice, servicii sociale, infrastructură, educație și sănătate.

În cadrul acestei festivități, a fost premiat și Consiliul Județean Teleorman pentru proiectul ”Achiziție echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat în Regiunea Sud-Muntenia, etapa a II-a”, proiect în care și Consiliul Județean Dâmbovița este asociat.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Dâmbovița

pestera ialomitei (25) pestera ialomitei (19) pestera ialomitei (18) pestera ialomitei (10) pestera ialomitei (12) pestera ialomitei (13)

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “CJD, premiat pentru proiectul de la reabilitare a Peșterii Ialomița

  • 23 octombrie 2015 at 18:33
    Permalink

    Vad ca la intrecerea socialista e bun bolsevicul comunistoid de musca Tzutzu. Mai fa si tu ceva util pentru cetateni sau dispari din functie. Vrem oameni culti, rezonabili si corecti, nu din astia ca tine.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro