Lupta finală pentru titlurile din Naţionalul de Off-Road se dă weekendul acesta la Târgovişte

CORB 44 Adventure Days, provocarea din SubCarpaţii de Curbură – zona Munţilor Leaota – va pune punct sezonului 2015 al Campionatului Naţional de Off-Road, la Târgovişte.

Pe  22 octombrie au fost programate înscrierile şi verificările tehnice , iar startul oficial în competiţie s-a  dat vineri, 23 octombrie, ora 09:30 în Piaţa Tricolorului. Echipajele înscrise au pornit din centrul oraşului către zona unde se va da startul propriu-zis în secţiunea de off-road, iar de aici fiecare clasă îşi va începe aventura în SubCarpaţii dâmboviţeni. Cu un peisaj contrastant atât traseul de vineri, cât şi cel de sâmbătă a fost îngreunat de ploile din ultima perioadă, însă dificultatea traseului este unul dintre ingredientele aventurii din off-road.

După cele doua zile de pe dealuri, duminică urmează Trialul. CORB 44 Adventure Days, un trial urban întregul traseu aflându-se în Târgovişte. Mai precis, în apropiere de complexul de locuinţe de  pe Aleea Sinaia (pe terenul viran aflat imediat pe partea dreapta după ce se trece podul peste râul Ialomiţa, mergând în direcţia Pucioasa/Sinaia). Toate clasele care punctează în campionat: Extrem, Open, Standard vor evolua pe traseul amenajat de mâna omului şi gândit să testeze atât abilitatile maşinilor, cât şi ale echipajelor. De la 09:30 până la prânz fanii sportului cu motor vor avea parte de un adevărat show off-road.

Off-Road Off-Road2 Off-Road3 Off-Road4 Off-Road5


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Lupta finală pentru titlurile din Naţionalul de Off-Road se dă weekendul acesta la Târgovişte

  • 23 octombrie 2015 at 22:57
    Permalink

    ATI PRIMIT VREODATA LECTI DE LA PROFESI On STI ADEVARATI ..S-AU VISATI CU JUCARIILE CE AVETI… A FI UN BUN OFFROAD TREBUIE S-A STI TOT DESPRE” TEHNICA a u t o” IN MASINI mai pe inteles ..mecanic .electrician (eelectronist… pe sfoft)tinichigiu ,vopitor…..oare sti s-a alegi culoarea atunci cand ai adrelanina si dupa ce o consumi st. ce vei face cu ea??/ cautama si vei afla… ”gyany99”&BIBI DJ. Eu nu imi permit s-a investesc in in tehnica dar stiu cum cum trebuie facut ..din nimic s-a functioneze mult mai bine ,concrect ceva de rescunoscut si drepturi rezevate!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro