Haideți cu Centura că vă prind băieții cu drumul de la Mall din urmă! Și ei abia au început….

Lucrările înaintează rapid pe drumul nou de patru bezni, ce se construiește între zona fostei unități militare de la Gară, unde se va ridica un Mall. Forfotă de oameni și utilaje în fiecare zi (foto sus). Se aude că investitorul, care va ridica Mall-ul la Târgoviște, a cerut că termenele să fie respectate întocmai.

Problema rămâne, însă, Centura municipiului. În timp ce pe noul drum de la Mall utilajele și oamenii muncesc în ritm alert, la podul de la Combinat, aflat la câțiva zeci de metri distanță, nu e nici țipenie de om. Lucrările par părăsite.

Și chiar dăcă mâine ar fi gata breteau de legătură, nu le-ar folosi la nimic, atât timp cât circulația se desfășoară cu dificultate în zonă. La o oră de vârf, pe strada Petru Cercel, câteva sute de metri se parcurg în 15 – 20 de minute. Deși, șoseaua a fost asfaltată, se formează cozi la trecerea peste podul de la COS. Jumătate din pod a fost dărâmat, iar pe cealaltă jumătate se circulă cu greu din cauza fluxului mare de mașini, dar și a stării carosabilului. Acum tot ce ar mai lipsi ar fi ca administratorii de rețele de utilități să ceară și să primească acorduri pentru spargerea asfaltului de pe Petru Cercel.

În proiecul Centurii ocolitoare a municipiului, sunt cuprinse patru poduri care trebuie reabilitate. În zona Combinatului, utilajele au dărâmat o parte din pod în urmă cu un an. Până acum nu s-a construit nimic nou. La Valea Voievozilor, podul a intrat în reabilitare pentru 2 luni, în toamnă, iar astăzi se circulă pe o singură bandă, alternativ, podul neavând elemente de siguranță. La Teiș, podul existent ar trebui dublat, dar nu s-au turnat, încă, nici jumătate din piloni. Iar la podul de la intrarea în oraș, dinspre Aninoasa, una dintre intervenții a devenit celebră după ce constructorul a acoperit o gropă cu o bucată de pal. La 6 ani de la debutul lucrărilor pentru Centura ocolitoare a municipului, nici unul dintre cele patru poduri nu este nici măcar apoape de finalizare.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Haideți cu Centura că vă prind băieții cu drumul de la Mall din urmă! Și ei abia au început….

  • 24 iulie 2018 at 17:24
    Permalink

    Inca-i bine. ,,Daca as avea niste oua,le-as praji cu sunca,dar n-am sunca,,sau ,,daca as avea o strada as ajunge la mall dar n-avem mall.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro