Lecţie din penitenciar: „E târziu pentru ce ai făcut, dar nu e târziu pentru ce va urma”

Ieri a avut loc etapa finală a proiectului „Dincolo de aparenţe” 2013 al Poliţiei Municipiului Târgovişte, acţiune la care s-a alăturat Asociaţia Sportivă „Phoenix” din Târgovişte. Reprezentanţii acesteia au venit cu o iniţiativă similară, de îndemn la conştientizare a copiilor de 10-12 ani cu privire la deciziile pe care le iau.

Read more

Oră de dirigenţie la penitenciar. Vezi ce au învăţat elevii!

Elevii clasei a VII-a, prof. diriginte Denisa Erculescu, de la Şcoala cu clasele I-VIII “Mihai Viteazul“ din Târgovişte au desfăşurat ora de dirigenţie vineri, 24 mai, într-un alt loc decât şcoala : Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni. Aici i-au cunoscut şi au stat de vorbă cu Raluca – de 30 ani, George – de 25 ani şi Florinel – de 25 ani.

Read more

PREMIERĂ: Spitalul Judeţean Târgovişte are singurul aparat de depistare a consumului de etnobotanice din sudul României

Săptămâna trecută, de Ziua Porților deschise la Spitalul Județean Târgoviște, au fost inaugurate, în prezența oficialităților locale și a unor medici importanți din București, mai multe obiective, care fac parte din procesul de modernizare a unității medicale județene. Printre aceste obiective se numără și un laborator de toxicologie și anatomie patologică, unde vor putea fi depistate substanțele toxice din organismul uman, cu ajutorul unui aparat performant. “Este ceva cu totul și cu totul deosebit.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro