Activitate privind prevenirea şi combaterea consumului şi traficului de droguri, la Liceul Tehnologic ,, Dr. C. Angelescu” din Găeşti

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON, joi, 19 mai 2016, la Liceul Tehnologic “Dr. C. Angelescu” din oraşul Găești, a avut loc o activitate privind prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri. Pentru aceasta, o persoană privată de libertate de la Penitenciarul Găești a vorbit celor 80 de elevi participanți despre nocivitatea și pericolul consumului de droguri.

La activitate, au participat: domnul Cristian Borcănescu, comisar de penitenciar, domnul Victor Bucuroiu, agent principal de poliție, doamna Augustina Chivu agent principal de poliție, Raluca Florescu, agent principal de poliție, și studenta Emilia Ioana Tudor,  voluntar al organizaţiei “Salvați copiii România”.

Invitații au vorbit despre gravitatea consumului de droguri precum și predispoziția pentru acte de violență a consumatorilor, dar și despre rolul important al Bisericii în sprijinirea celor ce doresc să scape de acest flagel.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

politie 3

politie 2

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro