Acțiune DIICOT: Tânăr prins în Târgoviște, cu un kilogram de cannabis! Drogurile urmau a fi plasate pe piața locală

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională care ar fi introdus în România droguri de risc.

Trei persoane au fost arestate preventiv, față de altă persoană a fost dispus controlul judiciar, un membru al grupării fiind prins în flagrant delict cu un kilogram de cannabis.

VEZI și: DIICOT: Cine sunt tinerii reținuți în Târgoviște pentru trafic de droguri

La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, cu suportul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, au prins în flagrant delict, în municipiul Târgoviște, un tânăr de 22 de ani, care se întorcea din Spania, având ascuns peste un kilogram de cannabis, în bagaje.

Pentru destructurarea grupării infracționale din care făcea parte, în dimineața zilei de 27 octombrie a.c., poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, sprijiniți de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, au efectuat șase percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupării.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2017, membrii grupării infracționale ar fi introdus în țară droguri de risc, procurate din Spania, ascunzându-le în bagaje, în autocarele unor firme de turism. Ulterior, aceștia ar fi comercializat drogurile în Târgoviște și în localităţile limitrofe.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 grame de cannabis, un recipient cu resturi vegetale, două grindere, mai multe resturi de țigări, 13 telefoane mobile, un laptop, trei memory stick-uri și patru cartele telefonice.

Au fost puse în executare 17 mandate de aducere, iar în urma administrării probatoriului, trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, împotriva alteia fiind dispusa măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și jandarmi.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro