UPDATE: Tânărul, vinovat de accidentul de la Priseaca, era drogat!

Foto MDI TV

UPDATE: Inițial s-a crezut că tânărul târgoviștean Mihai F, de 22 de ani, a condus mașina. De fapt, prietenul său chiar vecin cu victimele a fost la volan. Acesta consumase substanțe interzise și și-a dus prietenul cu toată viteza spre moarte. Șoferul vinovat este internat la Târgoviște, iar prietenul său este în comă la un spital din capitală.

Cinci răniți, din care trei sunt în comă la spital, este tragicul bilanț al accidentului de ieri, 29 decembrie, petrecut la Priseaca. Analizele toxicologice au arătat, conform unor surse ale MDI TV,că tânărul care a provocat accidentul era drogat. Acesta a depășit un TIR și a intrat pe contrasens izbind frontal un autoturism care circula regulamentar. Atât tânărul vinovat, cât și prietenul său care se afla pe scaunul din dreapta sunt în comă, unul la un spital din capitală, celălalt la Târgoviște. Încă o persoană, aflată în cealaltă mașină, a fost preluată de un elicopter și transportată la Spitalul Bagdasar Arseni, fiind tot în comă.

img-20161229-wa0003

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “UPDATE: Tânărul, vinovat de accidentul de la Priseaca, era drogat!

 • 30 decembrie 2016 at 13:24
  Permalink

  Problema mai mare este alta.: educația și permisele date numai pe bani!!!

  Reply
 • 30 decembrie 2016 at 10:40
  Permalink

  Tinerii frumosi si liberi, astia sunt cei care ies in strada si vor schimbarea. Pacat de nevinovatii fara vina. Politia trebuie sa -si concentreze panda pe drumurile judetene si nationale, acolo unde viteza este in exces, si nu in oras la vanat de centuri de siguranta. Nu amenzile trebuie sa-i sperie pe nemernicii cocalari ci trebuie umblat la legislatie, in sensul anularii permisului pentru alcool si viteza de peste 30 km/h fata de cea legala.

  Reply
  • 30 decembrie 2016 at 14:19
   Permalink

   Noroc cu cei batrani si votanti de pesedeu ca salveaza tara. Aveti si guvern acum, sigur nu se vor mai droga cocalarii si nu vor mai face accidente. N-are nicio legatura cu articolul, dar nici ce ai scris tu n-are.

  • 30 decembrie 2016 at 19:05
   Permalink

   cu totul de acord cu tine,dar referitor ce cine iese in strada si cere schimbarea te inseli amarnic,nu stiu vreun cocalar interesat de soarta tarii.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro