Ce face un fiu, în amintirea tătălui, pentru Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște

Lupta Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște cu bolile incurabile și menținerea demnității fiecărui pacient până în ultima clipă, îi marchează profund pe aparținătorii pacienților. Recent, Carmen Marcu, medicul care a luptat pentru această secție, a aflat cu surprindere de acțiunea fiului unui fost pacient, care s-a stins în urmă cu câteva luni în cadrul Compartimentului. Fiul organizează într-un celebru club rock din București, un concert caritabil pentru a ajuta financiar Compartimentul de Îngrijiri Paliative, pe 9 decembrie, de la ora 19:00. Vor cânta Mihai Mărgineanu, Cristi Dumitrașcu, Eugen Avram, Dan Manciulea, Dana Florian și alții. Intrarea la concert se va face pe baza unei donații destinată să ajungă la pacienții de la Târgoviște. „Acest eveniment este destinat Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște- locul în care speranțele trăiesc și sufletul se stinge.” este descrierea pe care organizatorii au dat-a evenimentului.

Mâini pentru Mâine – Ediția 14


Acest eveniment este destinat Compartimentului de Îngrijiri Paliative din cadrul Spitalului Județean Târgoviște- locul în care speranțele trăiesc și sufletul se stinge.

Compartimentul de Îngrijiri Paliative este locul în care multe suflete își duc ultimele zile într-o atmosfera caldă… pentru unii este casa pe care nu au avut-o niciodată. Locul în care personalul medical este altfel; nu vezi fețe indiferente, empatia este la un alt nivel, iar conexiunile pacient-medic sunt mult mai puternice.

Conceptul de îngrijiri paleative este unul destul de vechi. Nu este un concept curativ, ci reprezintă mai degrabă încearcarea de a oferi o calitate a vieții cât mai mare, atât timp cât este posibil. În foarte mare măsură, acest pavilion este făcut cu fonduri din sponsorizări și funcționează pe bază de donații din partea instituțiilor care doresc să se implice în această ramură.

Nevoile acestui loc sunt mari. Nu este vorba neapărat de nevoi bănești, însă materialele necesare asigurării unei vieți decente pe durata internării depășesc posibilitățile materiale pe care secția le are. De aceea, orice ajutor în materiale (de curățenie, para-medicale etc.) este mai mult decât bine-venit.

Artiști din lumea folkului și nu numai s-au alaturat campaniei și vor sustine recitaluri pe scena Clubului Quantic. Mihai MargineanuEugen Avram, Cristi Dumitrascu, Dan Manciulea și Dana Florian sunt doar o parte dintre cei care vor fi pe scenă, urmând ca în zilele ce urmează să vi-i prezentăm și pe ceilalți care ni s-au alăturat.

Vă așteptăm cu drag pe toți cei care doriți să ne fiți aproape pe 9 decembrie în Club Quantic!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca