Mic cu mic se face mare? Partidele de sub 1% îl vor demis pe Traian Băsescu

În ultima decadă a lunii aprilie, PNG-CD Dâmboviţa semna cu USL un protocol de colaborare, fiecare parte luându-şi anumite angajamente. Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Gabriel Casandra – preşedintele PNG –CD Dâmboviţa şi Dumitru Banu – prim-vicepreşedinte la nivel judeţean, au precizat că termenii protocolului au fost respectaţi, motiv pentru care susţin, în continuare, USL. De asemenea, a fost fost prezentată poziţia PNG-CD Dâmboviţa referitor la Referendumul pentru demiterea preşedintelui României, ce va avea loc pe data de 29 iulie:

 

Read more

Demonstraţie de forţă a USL şi PPDD în Consiliul Local al Municipiului Târgovişte!

La mai bine de o lună de la alegerile locale, după o perioadă acerbă de consultări şi negocieri, USL şi PPDD s-au înţeles pentru a asigura majoritatea în CLM. Practic, consiliul este condus acum de opoziţie care are 13 din cei 21 de voturi, lucru ce pune în dificultate executivul primăriei condus de democrat liberalul Gabriel Boriga.  Majoritatea şi-a impus prin vot şi candidaţii pentru cele două funcţii de viceprimar, pe Ioan Ţuţuianu, din partea USL şi Ion Dobândă, din partea PPDD.

Read more

Gabriel Boriga despre situaţia CLM: “O majoritate la un vot este una anormală şi imorală”

Împărţirea mandatelor în CLM după alegerile locale a adus o situaţie delicată, majoritatea fiind decisă de minoritarii PPDD care, deşi au doar trei portofolii, acestea sunt necesare unei majorităţi simple atât PDL-ului care a obţinut 8 mandate,  cât şi USL, care are 10, în condiţiile în care 11 este cifra decisivă.

Read more

Uite cum arată Consiliul Local Municipal Târgovişte în mandatul 2012 – 2016!

 După validarea rezultatelor alegerilor locale, municipiul Târgovişte va fi condus în continuare de Gabriel Boriga. Acesta, însă, nu se va bucura de o majoritate simplă oferită de consilierii democrat liberali, pentru că partidul a obţinut un scor mult mai mic decât edilul. PDL va avea în Consiliul Local Municipal 8 consilieri. Conform listei cu care s-au înscris în alegeri, aceştia sunt: Honorius Moţoc, Ion Cucui, Livia Mocanu, Cioacă Gabriel,  Tudorică Răducanu, Ciprian Prisăcaru, Pavel Babeu  şi Ion Liţă.

Read more

Gabriel Boriga are, la Târgovişte, cu 4.000 de voturi mai mult decât partidul

 Centralizarea voturilor din secţiile târgoviştene arată o situaţie dezastruoasă pentru PDL. Gabriel Boriga, liderul democrat liberalilor târgovişteni, a obţinut cu aproape 4.000 de voturi mai mult decât partidul. 18.389 de târgovişteni au pus ştampila pe Gabriel Boriga, în timp ce, pe PDL, doar 14.573.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro